Jump to content

MC_NICPA

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Malo sam citao po legalisu i zakonu i tamo pise da ukoliko iz jednog kucanstva placas pretplatu mozes imati neograniceno prijemnika ako oba stana/kuća glase na isto ime. Tako sam ja to shvatio ali daj prouci nemoj me uzeti zdravo za gotovo.
  2. malo sada gledam zakon jer ću se u skorijoj budućnosti sresti sa inkasatorima... ugl nebitno i sada me zanima dali se mogu izvući i ako uđe u stan na dio stavka 1 članka 34 zakona (podcrtano, nema signala bez jače antene, sami uređaj ne prima signal-> nije pokriveno) Članak 34. (1) Svatko tko ima u vlasništvu ili posjedu radijski i televizijski prijamnik odnosno drugi uređaj za prijam radijskog ili audiovizualnog programa (u daljnjem tekstu: prijamnik) na području Republike Hrvatske koje je pokriveno prijenosnim signalom dužan je HRT-u plaćati mjesečnu pristojbu utvrđenu člankom 35. stavkom 2. ovoga Zakona, osim ako ovim Zakonom nije drugačije određeno.
  3. Hvala na obavijesti poslušat ću vaš savijet i sutra ću odnijet potvrdu o ispitu na dan ročišta tako da me ne,mogu zajeba**t za to... I pitanje dali bih se trebao braniti ili bih trebao glumit nevinašce na sudu da bih izvukao što manju kaznu. Student i te šeme.
  4. Ovako dobio sam optužni prijedlog na kojem me se tereti za kršenje zakona o sigurnosti u prmetu članak 109,46,293. naime imao sam sudar,ja sam kriv i priznao sam to najnezgodnije je to što se sudar desio na žutoj traci. čl.109 nedovoljni razmak____________500kn čl.46 žuta traka___________________300kn čl.293 uzrokovanje prometne nesreće_1000kn Sad me zanima koliki bi mi bili sudski troškovi. Ikako se ispričat zbog nedolaska na prvo ročište jer baš taj dan sat vremena ranije imam ispit. Unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija