Jump to content

Marin83

Korisnik
  • Broj objava

    14
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. dakel radi se o ovom uređaju Gatso FIP RS GS11 dakle ne postoji opasno nikakva da krivom vozilu dođe kazna?!http://www.gatso-usa.com/solutions_speed.php
  2. molija bi te da malo pojasniš??? s obziro da smo se oba kretali u istom smjeru,radi se o četverotračnoj cesti,znači dvi trake u jednom,dvi u drugom smjeru..
  3. dakle radi se o fiksnim radarima postavljenim u okolici Splita.. i tako se danas vozim se u desnoj traci na brzoj cesti u solinu cca 100km/h (koliko je i dopušteno)kad u ljevoj traci proleti automobil i kamera trenutno blicne,sad znam da je i mene uslikalo, jer smo bili skoro pa paraleno u trenutku blicanja. sad me zanima kakva je praksa MUP-a u ovim slučajevima, jel uopće šalju kazne doma ili odbacuju ovakve slučajeve?? jer ako dođe na sud ne vidi kako bi mogao dokazat da sam vozio dopušteno brzinom,a ovaj drugi je bio u prekršaju??
  4. zahvaljujem evo danas sam bio na MUP i kaže mi žena da imam ukupno 3 negativna boda. i pitam je kad mi se brišu ta tri boda i ona mi kaže da od 1.8 bodovi brišu nakon 3 godine ili 36 mjeseci. ima tko kakvu informaciju o ovome ili ona nešto zbunila??
  5. dakle u ožujku 2011g. sam zastavljen za prekršaj iz čl.59.stavka 5 ZSPC, (zbog nezaustavljanja na crveno svijetlo)..članak 287 stavka 2, propisuje za ovaj prekršaj 2 negativna prekršajna boda.. dakle za ovaj prekršaj se dobije sigurno 2 boda,znam da je prije bilo tri boda pa nisam siguran sto posto,a taj mi 1 bod igra veliku ulogu, ako me razumjete???
  6. ovako, prekršajni sud mi je 26.02.2008 donio presudu za 0.61promila, prvi put uhvaćen(3 mjeseca i 900kn kazne)na što je policija uložila žalbu, mene sad zanima: 1.kakva je praksa VPS, hoće li sudsku presudu potvrditi ili ne? 2.hoću li dobiti obavijest VPS o njegovoj odluci? ovo mi je bitno zbog ova tri mjeseca zabrane vožnje da me ne bi uhvatili u vožnji... unaprijed hvala na odgovorima!!!
  7. ima li pravo zaustavljati u trakama za promet? što je čest slučaj u Splitu....
  8. sami su tražili mito ja im ga nudio nisam, protiv sebe raditi, naravno neću...ovo samo pokazuje korumpiranost policije RH!!
  9. ja sam bio platio policajcima za prolazak kroz crveno 300kn, sritni bili oni sritan ja..lipo se rukovali i svatko svojim putem...
  10. mogu li otici u policijsku postaju i odustati od zahtjeva za analizom krvi postoji li kakva procedura?
  11. dakle sinoć me prilikom povratka kući zaustavi policija i daju mi puhati..napušem 0.95, minus tolerancija dakle 0.85 promila, ja ka ja tražija vađenje krvi i to smo obavili...e sad koliko mi je ovo vađenje krvi bilo pametno, s obzirom da su mi u prekršajnom nalogu napisali minimalnu kaznu za ovaj prekršaj od 1000kn..koliko će me stajati ovo vađenje krvi?i općenito kakva je svrha vršenja ispitivanja tipa hodanja po ravnoj liniji, dodicanja nosa sa otvorenim i zatvorenim očima koje sam usput uredno obavio koje je tražilo med. osoblje u bolnici????svjestan sam da sam falio tražeći vađenje krvi,, sve me je strah da mi krv ne pokaže više od 1 promil i kakve bi to posljedice imalo?
  12. 26.02.2008 sud mi je u prekršajnom postupku izrekao u presudi zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom u vremenu od 3 mjeseca. na donesenu presudu nisam izjavio žalbu...pa sad pošto je već pretekla cijela godina od donesene presude, zanima me koliki je zastarni rok za izvršenje ove zaštiTne mjere????unaprijed hvala na odgovoru!!!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija