Jump to content

nensi1301

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je nensi1301 objavio

  1. imam priznat status dragovoljca ali to je sve što imam, poreza sam bio djelimično oslobođen jer mi nije priznata zajednica sa nevjenčanom suprugom pa su rekli da imam višak kvadrata koje moram platiti a u zbilji ih još imam manjak jer nas je troje u stanu, uglavnom di god da se pojavim i čega god da se primim dobijem po lampi i novčaniku koji je sve više prazan za razliku od mojih " suboraca " koji puške nisu vidjeli a dobili su stanove od države, mirovine na samoranjavanje u birtiji, povlastice na automobile i sl. hvata me jad kad se sjetim da sam htio dati život za državu koja je uništila sve što sam imao prije njenog rođenja i onemogućila da steknem nešto od kad postoji!
  2. i još jedno pitanje....na predhodno spomenuti datum sam stravio udjele na prodaju, koliko sam upućen to su udjeli u ht i ini....znači li to da, ako se kojim čudom pojave drugi " giganti" u fondu, tipa elektre i sl. da ću opet imati udjele ili prodajom postojećih ispadam do kraja iz igre?
  3. meni isto tako nije jasno zbog čega nebi imao pravo na isplatu dividende za 2008 god ako sam tada bio vlasnik udjela, na prodaju sam ih dao 5.9. ove godine i znači skoro cijelu i ovu godinu sam vlasnik istih, ako se dividenda isplačuje samo onima koji taj dan imaju udjele onda to nije isplata dividende za 2008. godinu nego za taj datum.Majke ti mile, pa zar stvarno ova država mora tako nelogično poslovati ama baš po pitanju svega i u svemu?!
  4. e pa to i mene zanima, hoće li biti dividenda i kakva iskustva imaju oni koji su ih prodali? ima li smisla to prodavati? ja imam, ma zamislite, 9,3 udjela!!!
  5. dragovoljac sam domovinskog rata, nemam mirovinu niti imam pravo na nju,i zbog potrebe rješavanja stambenog pitanja bio sam prisiljen kupiti stan.Nisam tražio pomoć od ministarstva jer su mi rekli da ih nemogu ostvariti.Podigao sam stambeni kredit u RBA i zanima me, zašto nisam oslobođen plačanja PDV-a i poreza na nekretninu ako već nisam tražio od države da mi riješi stambeno pitanje?
  6. ... u parnici za podjelu bračne stečevine brak je razveden 8.2.2006. i tada je bio dogovor između mene i bivšeg supruga da neću imati nikakva potraživanja ako on bude redovito odrađivao obaveze alimentacije prema našoj kćerki koja je dodijeljena meni na skrb.S obzirom da od dana rastave do danas imam masu problema upravo s tim dijelom i , bivši suprug čini sve da bi obavezu izbjegao moja je odluka zatražim podjelu bračne stečevine na što mislim da imam pravo.Nezaposlena sam, nemam nekretnina, nemam zapravo nikakvu pokretnu ni nepokretnu imovinu , ne primam socijalnu pomoć ni naknadu sa zavoda za zapošljavanje.Uglavnom sama brinem o školovanju i potrebama svoje kćerke koja je 4. godina XVI jezične gimnazije U ZG, smještena u đačkom domu u Klaićevoj 56.Jako mi je teško jer nemam prava ni na šta, sve sam poduzela po pitanju bivšeg supruga i alimentacije, i obavjesti nadležnom sudu i prijavu državnom odvjetništvu ali bez uspjeha, on i dalje ne plaća svoju obavezu i meni zagorčava život i više nego treba.S obzirom da smo bili u braku 17 godina, mislim da imam pravo na podjelu bračne stečevine ali si to financijski nisam mogla, a sad još manje mogu, to priuštiti.Inače sam odselila i živim u Metkoviću već 4 godine. Zanima me imam li pravo na besplatnog pravnog zastupnika u podizanju parnice i kome bih se trebala obratiti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija