Jump to content

buda2

Korisnik
 • Broj objava

  1961
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  4

buda2 je zadnji put osvojio dan lipanj 27

buda2 objavljuje sadržaj koji drugi korisnici cijene!

1 pratitelj

O buda2

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

5396 pregleda profila
 1. Nazovi najbliži ured za branitelje i raspitaj se.najučinkovitiji odgovor ćeš dobiti.nekada davno trebalo je ovjereno drugostupanjsko rješenje i zamolba za dodjelu dionica.pogledaj malo starije topiće u vezi dionica.
 2. Treba te ići u odjel za branitelje koji je ( možda ) u Vašem gradu ili Vama najbliža ispostava ministarstva branitelja.na stranicama ministarstva imate popis ispostava sa važećim telefonskim brojevima.
 3. Ima pravo na naknadu kao nezaposleni branitelj.
 4. Lakše je “ indijancima “ postaviti pitanje nego pregledati teme koje su već obrađene.
 5. Nije bit gdje ćeš zavrnuti pipu , već su se mogli kupiti avioni po jeftinijoj cijeni.isti naravno.ali mora nekome “ kapnuti “ u džep za naredne generacije.
 6. Za 20% 18500 kuna, za 30% 24500 kn.e sad koliko one danas vrijede 🤔🤔🤔 ?
 7. Nije bitno koliko se čeka , već koliko one trenutno vrijede od nominalne vrijednosti.
 8. Ja sam primao dva puta po 6 mjeseci Interferon i nisam imao nikakve nuspojave.sad sam na tabletama i sve mi to plaća bolnica.
 9. Ja Tebe razumijem.ali ono što sam Ti napisao — mi šija oni vrat.hepatitis kao bolest , je bolest koja ne boli.nema bolova da bi se išlo kod doktora pa da imaš vidljiv nalaz kada je bol / bolest nastala.između nas hepatitis smo mogli dobiti kao klinci kod zubara.moglo se dobiti transfuzijom jer se kod dobrovoljnih davaoca krvi nije gledalo da li netko ima hepatitis.gledali su samo krvni tlak.ali vještaci znaju da se nemože točno utvrditi kad je točno virus došao u tijelo.a oni gledaju samo 5 godina DR.( matematički gledano oni su malo više u pravu ). Druga bi priča bila da su nam otkrili u
 10. Priznali su Vam status dragovoljca 2018. ili ste 2018. predali zahtjev za novi izračun mirovine ? Zaostaci idu od dane predaje zahtjeva do konačnog obračuna.
 11. Ako imaš papire koji “ govore “ o pogoršanju stanja predaj na obje strane.to su ionako različite komisije.Tvoja borba je samo da predaš dokumentaciju za komisiju i čekaš poziv.ništa strašno.neće Vam dimnjačar riješiti povećanje mirovine.morate sami.svi prolaze isto.samo je razlika kako će to svatko na svoj način prihvatiti.
 12. Treba probati.ako ne iz prve , može iz treće.ne odustajati.nove papire sa pogoršanjem stanja i komisija.ne košta ništa.
×
×
 • Napravi novi...