Jump to content

buda2

Korisnik
 • Broj objava

  1821
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  3

buda2 je zadnji put osvojio dan ožujak 14 2017

buda2 objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O buda2

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

4791 pregleda profila
 1. Drugostupanjsko rješenje je pravovaljano ( ono potvrđuje ili pobija prvostupanjsko ).
 2. buda2

  Predmet

  Prvo pročitaj šta kaže zakon o primanju naknade tuđe pomoći i njege a zatim nazovi pravnicu u CZSS.
 3. Ne može se "samo tako" uzeti špranca i napisati žalba ( nema logike).niste naveli zbog čega je odbijen za status.u žalbi treba " opovrgnuti" njihovu odbijenicu.znači treba "dokazati" da nadležno tijelo nije uzelo u obzir liječničku dokumentaciju.e sad , da li se Vaš prijatelj kratko lijeći, koliko puta godišnje odlazi psihijatru,da li i koliko ima bolničkog liječenja, dnevnih bolnica, što pišu specijalisti u nalazu...
 4. Pošto nitko nije imao bolesti ( prije DR), koje omogućuju status RVI svi bi trebali imati 100% rat, ali taj "film" se neće gledati. Zato " imaš mogućnosti " povećanja vojnog dijela zbog pogoršanja zdravstvenog stanja ( ako uspiješ ).
 5. Zašto jednostavno ne nazoveš najbliži ured za branitelje gdje postoju ured za psihosocijalnu pomoć braniteljima ? Dobiješ najpodrobnije informacuje.
 6. buda2

  Predmet

  Trebalo bi značiti da je predmet kod vještaka.kada će on to završiti i poslati rješenje nitko nezna.uglavnom rješenje ćeš dobiti 😉😉.bitno da je za Tebe pozitivno.
 7. Možeš otvoriti novi žiro račun.kad prodaš dionice i ako do 12 sati zatražiš isplatu , ona " sjeda" na račun do 14 - 15 sati.sad " ako si brži " od države pa uspiješ uzeti sa računa lovicu onda je u redu.nisam u klubu blokiranih pa ne znam da li " automatizmom" skidaju lovu čim se pojavi lova na nekim od tvojih računa.
 8. A da nazoveš neku brokersku kuću pa im objasniš problem ???
 9. Ne znam tko je što prošao u DR, ali jedan dio branitelja " misli " da ako je bio 5-6 godina u DR dobiti i visoki postotak invalidnosti i udio u ratnom diinva.vještaci određuju visinu istih na temelju medicinske dokumentacije.naravno da ima onih koji su zakinuti.ako netki smatra da je " oštećen" može uložiti žalbu ili ići na obnovu postupka temeljem pogoršanja zdravstvenog stanja. Sam si pitao da li Ti komisija može odrediti 50% vojnog dijela. Nitko status nije dobio za 7 dana.svi su išli na liječenje i na komisije.ali po pisanju " ova ekipa" je puno nestrpljiva.sada je to malo duže ( predkomisije) nego prije ali treba biti strpljiv.život je pred Vama.😉😉😉
 10. Kakav dvosjeki mač ? Bez omjera nemogu izračunati mirovinu.puno pitanja umjesto da " provrtiš" topiće.svi odgovori su tamo.samo treba malo strpljenja i pročitati ih.max.2 sata surfanja po topićima.
 11. Bez uvrede ali " visoko ciljaš".znam ljude koji su bili u logoru pa imaju 30% ratni dio.
 12. Vjerovatno ono što pu nalazu.bitno je da dobiješ za trajno , pa i 20%.ovo ostalo su nijanse ( 20 % ili 30%).za visinu mirovine je bitan omjer.da je ratni dio što veći.i naravno opća po mogučnosti.LP.
 13. Ako Te firma šalje onda moraš ići.da li će oni ustanoviti da ( predpostavljam da imaš ptsp ) neku bolest koja bi te mogla " udaljiti " sa posla to ne znam.kako je bilo sa bolovanjem dok nisi dobio status rvi ?da li je netko pitao zbog čega si dugo na bolovanju ?
 14. Zakon kaže tri puta na DLP i onda trajno ( ima iznimaka da su išli neki i četiri puta ), pa zašto bi Ti bio iznimka ? Ako se ne liječiš redovito i ako bi u nalazu pisalo da " ide poboljšanje " mogli bi smanjiti ali čisto sumnjam da će to napraviti.naravno , bit je redovita kontrola i po mogučnosti bolničko liječenje.
×
×
 • Napravi novi...