Jump to content

buda2

Korisnik
 • Broj objava

  1923
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  3

buda2 je zadnji put osvojio dan ožujak 14 2017

buda2 objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

1 pratitelj

O buda2

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

5154 pregleda profila
 1. I još moraš kupiti ribolovnu godišnju kartu.
 2. Zadnja rečenica u postu stoji.ali oni koji idu sada za status , omjer i promjenu iz profesionalne u opću su mišljenja : ako su mogli lako oni prije zašto ne bi bilo i sada isto.a tu su u zabludi.koliko ih je sa samo dva kontrolna pregleda dobilo privremeni status a koliko ih je sada odbijeno u predpregledu ( u bolnici ).ali svatko se može nadati.
 3. “ Optimisti “ sjede u komisiji.bolje se ne nadati a dobiti , nego se nadati a ne dobiješ.nije se “ lako prelazilo “ u opću ni u bolja vremena ( 2005 — 2010 ), bez obzira koliko je bilo bolničkih ležanja i rješenih psihotestova. Neki kažu : u Nadi je spas. 🤔🤔
 4. Prvi put čujem da je netko od branitelja automatizmom prešao iz profesionalne u opću jer je u profesionalnoj duže od 10 godina.znam ekipu koja je i 20 godina u profesionalnoj pa ne prolaze na komisiji na opću bez obzira na ležanje po bolnicama. Što će drugo referent reći, osim onoga što bi svatko želio da čuje. “ Sve će biti u redu samo predajte dokumente “, razgovor gotov za minutu i nema suvislog objašnjavanja i svađe sa strankama.a on se “ posvećuje radu u miru “ kao do sada.
 5. Možda je bio na pauzi ? Ako nemaš sendvić za pod zub vrijeme za pauzu možeš “ provesti “ proizvoljno“ 😂. Ili je bio “ po zadatku “ vidjeti da li maloljetnici kockaju 🤔.
 6. Smatraš li da “ prevođenje “ iz profesionalne u opću ide automatizmom zato što si dobio za trajno ? Za “ prijelazak “ uvopću treba “'posjetiti “ komisiju u mirovinskom.naravno nigdje nije naglašeno da će komisija promjeniti profesionalnu u opću.trajno hrvi ne igra uoće nikakvu ulogu.
 7. A i onda se ide na komisiju da se odredi omjer prema kojem će biti izračunata mirovina.
 8. Koliko znam sa njima se više ne trguje na burzi ( nazovi jednu brokersku kuću pa ćeš dobiti najbolje informacije ).
 9. Ne miješajte invalidsku mirovinu ili starosnu sa dobivanjem statusa RVI. Računajte da će do izračuna nove mirovine proteći tri godine. Status za trajno , pa komisija za određivanje omjera, pa novi izračun i rješenje kući.
 10. buda2

  Ovrha pokojnika

  Ne bi trebalo biti Tebi problem da to “ riješiš “ prije ostavinske rasprave i doneseš bilježniku da ima na uvid prije postupka, da ne bi morao dva puta kod bilježnika a to košta.
 11. Predavanjem zahtjeva ( naravno ako prođe komisiju ) dobiva status rvi.da bi ostvario mirovinu,invalidsku mora opet podnijeti zahtjev za komisiju u hzmo.mirovina sa statusom rvi je veća od civilne mirovine. Pogledaj topić o izračunu mirovine , koju “vodi “ ( obavlja izračune visine raznih mirovina ) uvaženi prof.
 12. Odakle ministar zna moju želju za povečanjem.možda sam ja mislio minimum 1,5 % 😂😂.
 13. Ugradnjom / zamjenom umjetnog kuka gledano sa medicinskog stajališta Vi ste zdrava osoba.ne poznam niti jednu osobu kojoj je ugrađen umjetni kuk i da ima invalidnost.da je zbog posljedica ranjavanja došlo do amputacije noge ili ruke onda bi bila invalidnost. Da li u tablici oštečenja organizma , koje je usvojilo Ministarstvo branitelja , postoji određena invalidnost zbog ugradnje umjetnog kuka ?
 14. Ako si ranjen kako to da si tek sada išao za rvi ? Nisi napisao zbog čega je DLP poništila odluku PLP ( svaka stavka ponaosob ).kako da znamo zbog kojih si razloga odbijen ?
×
×
 • Napravi novi...