Jump to content

Bubi222

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Bubi222 objavio

  1. Rok 08. 07. 2009. Komisija: Miletić, Mikšić, Kos i Remenarić Sva standardna pitanja, osim što me Mikšić nije pitao NITI JEDNO pitanje o nadleznostima, što je i meni samoj bio šok jer sam se pripremala psihički na nadleznosti, a ono niti jedno jedino pitanje o tome. Svi su bili ok i polozeno bez problema, pitanja se ne mogu sjetiti, imala sam slušača kojeg sam zamolila da ih objavi pa eto, nadam se da će osvanuti, a ako ne, sjetiti ću se ja i napisati vam jer to dugujem legalisu... Sretno svima!!!!
  2. Bila na ispitu i polozila bez problema... Naravno, bilo je trenutaka kad me malo drmala trema, ali komisija je bila predivna, tako da su imali razumijevanja i proslo mi je sve kao u nekom snu. Iako je ispit bio 08. 07. jos uvijek nisam svjesna da sam prosla... Ljudi, ako ucite, prolazite bez problema, oni su vam tako iskusni da u prvih par rečenica skuze da li ste ucili ili ne. Znam da vam je tesko da je ogroman stres, ali ucite koliko mozete i definitivno prolazite. Sretno svima!
  3. Evo i mene imam usmeni po skraćenom 08.07. Nemam pojma kako se zovem, a ne o onome što učim. Ako netko ima nešto zanimljivo od naših ispitivača, molim pošaljite mi na mail bubi22@net.hr Hvala unaprijed i vidimo se na pismenom...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija