Jump to content

zderonja

Korisnik
 • Broj objava

  357
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. puno hvala na odgovoru! nadam se samo da neću morati platiti i neku pristojbu. a što se tiče prepisivanja podataka, nemam pojma tko je to radio (ali svojedobno sam i ja kao volonter na sudu radila to isto i molila Boga da ne pogriješim u nekom slovu/brojci)
 2. Molim vas ako netko zna koja je procedura za ispravak pravopisne greške u e-izvatku zemljišnih knjiga. Imam vlasnički list na kojem je moje ime i prezime točno napisano, međutim u prepisivanju istog došlo je do nenamjerne greške i službenik/ca je fulao jedno slovo, tako da mi je prezime pogrešno napisano. Da li je dovoljno da napišem zahtjev za ispravak te pravopisne greške i priložim kopiju vlasničkog lista ili ide neka kompliciranija procedura? Unaprijed hvala.
 3. golum, ja sam pala u lipnju i mogu izaci tek u prosincu )tako nam je rekla tajnica nakon pada)!!
 4. zderonja

  Rok u lipnju

  ja dobila garacicku i nisam odsutila na njene uvrede!! jednostavno nisam mogla!! mislim da kultura, nazalost, nije jedna od njenih vrlina!!
 5. zderonja

  mi koji smo pali

  mene frka novih pravila (ako sam dobro shvatila): pisanja presuda bez špranci+bodovanje istih svi ispitivači prisutni tijekom cijelog ispitivanja nema više skraćenog programa nema više popravaka...
 6. ja sam vec prije 2X pisala Vladi RH i 1x MP-u u vezi famoznog pravilnika, a odgovor dobila nisam!!
 7. zderonja

  Hamarić

  ja ću samo napisati da mozete skakat od srece do plafona, ako vam na zamjenu dođe Remenarić!! žena je ZAKON!!!
 8. zderonja

  mi koji smo pali

  žao mi je metuzalemka što ti mogu zaželjeti dobrodošlicu u klub! ja bih pokušala ponovno izaći na PI, ali nisam sigurna hoću li imati dovoljno volje, želje i živaca za to!! budemo valjda jedni druge malo pogurali!! ja imam zabranu polaganja do kraja prosinca!!
 9. ljudi, samo hrabro!! prosla sam isto ovo sto i vi prolazite i kuzim sve, ALI ispitivaci su stvarno ok (bar su moji bili), pomazu, daju sansu, ne cjepidlace...! za jesenkovica sam citala da sizi ako kazes jednu krivu rijec, a meni bio super, pitao svoja pitanja i nije nista cjepidlacio! org. pravosuđa radila po onoj skripti i ni nju nisam bas cijelu svladala, na kraju proslo sve 5 (gđa. remenarić je zakon)! sucevic (inace strah i trepet) bio i vise nego ok, dao sansu, zezao se, pitao najnormalnija pitanja... ja sam pala i to iskljucivo svojom krivnjom (citaj neznanjem), a danas bih dala sve na svijetu da se mogu vratiti 2 tjedna unatrag i pokusati ponovo!
 10. ljudi, ne bih nam svima skupa htjela davati lažne nade, ali ja sam svojim vlastitim ušima čula kad je tajnik u MP-u koji prati kandidate kod polaganja PI-a (mršavi, sijedi simpatični čovjek kojem sam zaboravila ime) da će se primjena predmetnog Zakona najvjerojatnije ipak odgoditi i da idu izmjene i dopune istog!!
 11. zderonja

  mi koji smo pali

  rekli smo joj definiciju iz zakona: Nužna obrana je ona obrana koja je prijeko potrebna da počinitelj od sebe ili drugoga odbije istodobni ili izravno predstojeći protupravni napad.
 12. zderonja

  mi koji smo pali

  njenu skriptu dobro nauci, al ne trazi ona od rijeci do rijeci!i da sansu! makar mi jos uvijek nije jasno sto je falilo zakonskoj definiciji nuzne obrane koju smo kolegica i ja potpuno tocno rekle! vjerojatno nesto iz njene skripte!
 13. zderonja

  mi koji smo pali

  ja sam pala neki dan i uzasno mi je tesko, pogotovo jer mi je doslovce mrvica falila za prolaz (odnosno popravni)! imala sam idealnu priliku za polozit ovo (skraćeni) koju zbog koma psih. stanja nisam uspjela iskoristiti i sad se zderem zbog toga! po novom Zakonu polazem sve, kolko sam shvatila nema popravnog niti koristenja spranci za presude... koma!
 14. ja sam objavila nešto od Remenarić! žena je i više nego super!!
×
×
 • Napravi novi...