Jump to content

japanka

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. nisam pravnik i po tom pitanju vam ne mogu bit od nikakve pomoći, ali izgleda da vaš problem nije pravne prirode. čini mi se da ste razočarani svojim životom i ljuborni na bivšu suprugu jer ljetuje sa ljubavnikom dok vi morate štediti svaku kunu da bi mogli plačati alimentaciju. ne znam što bi vam rekla i iskreno se nadam da će vam netko od pravnika odgovoriti možete li tražiti da dijete živi s vama ili da nekako dokažete u kolikom ste lošijem financijskom stanju od djetetove majke, ali u tom slučaju vjerojatno ništa od ove prve solucije, pa ... možda možete potražiti neki bolje plaćen posao, raditi nešto "u fušu", ptrudit se više biti među ljudima, izlaziti, upoznati nekoga novoga ... ne treba za svaki izlazak kesa para ...
  2. ako voliš svoje dite ne razumim zašto ne bi plaća alimnetaciju čak i ako ne moraš i čak da ti se žena uda još 120 puta? svašta.
  3. ako se već toliko bojite vlastitog djeteta ili ga ugovorom želite obvezat da vas doživotno uzdržava kako bi zaslužilo to što ste mu kupili na njegovo ime onda radije taj stan (ili što li već, zaboravila sam) kupite na svoje ime, pa radite s njim što i kada želite.
  4. ako idete tužit prodavačicu zbog verbalnog napada onda stvarno nemate pametnijeg posla u životu. kome bi, uz sve današnje probleme, uopće palo na pamet tužit prodavačicu? zbog čega? moj savjet vam je da malo ohladite glavu. ego vam očito jako trpi, ali čak i ako nađete nekakvu pravnu osnovu za tužbu ne virujem da ćete od toga imat ikakve koristi, dapače. ja sam jedno vrime radila kao prodavačica i ako vam tužba uspije i dobijete zadovljštinu molim vas javite to ovdi na forum jer ja imam popis od nekoliko ljudi koju su me, kao kupci, redovito verbalno napadali.
  5. s obzirom na vaše objašnjenje sad mi je još manje jasno što bi rješili time da po dijete dolazi isključivo otac i to točno u 17:00 sati? mislim da bi trebali porazgovarati sa ocem svojeg djeteta, koliko god to bilo teško izvedivo. i, naravno, što više razgovarati sa svojim djetetom.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija