Jump to content

poskok00

Korisnik
  • Broj objava

    18
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je poskok00 objavio

  1. prijatelju svaku tvoju ric podcrtavam ali sam u cudu da ti tema već nije izbrisana.ako bih privodili one koje tribaju vjerujte da bi hdz ostao bez svoje kreme.to se nece nikada uciniti,a ne daj boze da na vlast dodju milanovici pusici cacici i njima slicni tek su tada stradali istinski branitelji. strpljrn spasen!!!!!!!!!!!!!!
  2. imao sam isti slucaj. dobio rjesenje 01 02 a 12 misec poceli isplacivati.prijatelju mores razgovarati u mirovinskom od referenta do ravnatelja sve je uzalu.moj savjet koji uvjek pali je sljedeci.dodji kod svog referenta kazi ako iduci mjesec ne pocne isplata da ces biti primoran prositi ali prije ulice izvjestiti ćeš medije. pocet ce isplata 100: jer se vlastodrsci jedino plase medija. pozdrav.
  3. prijatelju lipo zboris,ali sa vlastodrscima se nista ne postize lipim ricima ili paunovim perom,sto se tice moderatora prvi je poceo sa vrijedjanjem pa ako je dosljedan mora ici do kraja, ne znam sto je sporno kada kazem da su lazni branitelji i oni koji su im pomogli u tome naj veci sljam hrvatskog naroda!!!!!!!!!!!
  4. sritan i blagoslovljen uskrs nap0acenom hrvatskom narodu
  5. prijatelju svu sam kalvariju prosao i mogu ti dati istinski savjet kao prvo ako budes po zakonu ostaces bez zdravlja i novaca naposljetku ces sve dati vragu nazalost stvari stoje ovako i nikako drugovacije jedino dodi do covika koji to rijesava daj mu novaca koliko trazi i stvar rijesena jer tako to funkcionira sve najbolje.
  6. pozdravljam sve a posebno sefa hvidre i saborskog zastupnika dakicakada kazem posebno jer jadnik je to i zasluzio u ratu dragovoljac castan i posten poslije su ga kupili novcem i mjestima ali to ima svoju cijenu mora provoditi sve bas sve sto politika trazi odreci se svojih zapovjednika gotovine i ostalih glasovanje u saborusada protiv objave registra branitelja i svega ostalog sto mu naloze pa sto se cudite odrekao se sina preko medija itd
  7. pa kako nama nije jasnopozdrav moram se ukljuciti u svezi popisa branitelja 1. napraviti reviziju hrvatskih koljaca vidite kako se nagraduju oni koji su pobili najmanje 300000 tisuca hrvatskih domoljuba ovih 40 000 partizanskih penzija dobivaju njihova dica i unuci 2. dobar broj prethodnih dodan je nama preko svojih emisara manolica boljkovca perkovica pusica itd svi su oni zavrsavali fakultete a mi trbuhom za kruhom vidite koliko su jaki najviseg hrv. izdajnika biraju 2 puta za presjednika itd... upamtite dobro sto nisu uspjeli poslati u hag sude im kuci i blate di stignu priko svojih satelita osnovali su stotine udruga a najaci im je potez ogromne razlike mirovina npr.nas 4 dragovoljca iz 90 u cinu bojnika 1. ranjen moze imati 10 000 2.izisao iz rata zdrav ima 4 000 3. rijesio petispi ima 10 000 4 mora podici kredit da bi dokazao da je uopce sudjelovao sa ovom trojicom svojih suboraca a u komisijama sjede kvazi domoljubi i salju od vrata do vrata nazalost to je nasa stvarnostjedini nacin da to rijesimo da se sve udruge stavimo pod jednu kapu ali to nece ici za sada je to nemoguca misija
  8. zelim mu puno srice u rjesavanju mirovine radi obitelji ali da je dosao na pregled 1990 u sarengratsku nema teorije da bih ulazna vrata prosao nisi mogao proci ako si ozenjen a nedaj boze lijeceni ovisnik pozdrav.
  9. pozdravljam sve hrvatske domoljube a ove druge sazaljavam jer ne znaju sto je ponos kada stanes ispred hrvatskih civila i po cijenu zivota ih stitis prijatelji sve sto sam napisao je istina propustio sam puno toga ovo do sada sto san iznio je 15 posto sto mi se dogadalo ali ne zalim jer sam tako odgojen i to ima svoju cijenu.ovo sto sam do sada iznio je u svrhu da sva moja braca vide da se to dogada i drugima.radio sam na ogovornim mjestima osobno poznajem sami vrh ratnih zapovjenika i svi misle da sam sve davno rijesio ono sto me pripada po zakonu samo 2gospodina znaju cijeli moj slucaj jedan je bio ministar a drugi general prvi se kao zaprepastio i rekao da je to zlocin i ponudio pomoc a drugi nakon duzeg razgovora iznijo prijedlog da napisem knjigu za sada tolikonastavak slijedi
  10. prij. hvala volio bih da si u pravuali stvarnost nas demantira. 18 11 2003god. proglasen nesposoban za djel vojnu sluzbu. 31 01 2004 prestala djelatna vojna sluzba. 01 02 2004dob priv rjesenje predujam 1250kn. 26 10 2004 dobivam rjesenje kojim se ukida privremeno invaliska pro. nesp 1100kn kon pregled bio je u 2006 tako stvari stoje,
  11. nema mista ljutnji pitanje drag. od 1990 do 2004 casnik umirovljen profesionalna nesposobnost 1100kn jeli po zakonu pozdrav.
  12. boze daj ali ne vjerujem,jer smo u manjini a podrsku dobivamo od onih od kojih nismo dobivali u ratu.
  13. na postavljenoj temi "jeli ovo moguce",ni u snu nisam pomislio da na ovu temu necu dobiti niti jedan odgovor.
  14. nakon pozdrava zelio bih postaviti vise pitanja ali za sada samo jedno.dragovoljac sam od 05.08.1990god.jedinica za posebne namjene mup-a prelazim u morh 1993god neprekidno do 2001god.kada odlazim na bolovanje dijagnoza ptsp-a.casnik sam hrv.vojske.pocetkom 2004god pozvan sam na komisiju u zagreb dobivam privrameno rjesenje a poslije 8 mjeseci i trajno u kojem stoji:djelatnoj vojnoj osobi priznaje se pravo na invalidsku mirovinu zbog profesionalne nesposobnosti za rad 1100 kn mjesecno.(od 1993god do 2001god cin po ustroju satnik-bojnik)nemam hrvi! molim vas da mi odgovorite hvala!
  15. posto sam novi zelio bih pozdraviti sve branitelje ma gdje bili.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija