Jump to content

oferson

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. mislim da način na koji je obavljeno bodovanje razgovora pruža mogučnost manipulacije mjestima na rang listi. ZAŠTO NAM KOMISIJA ODMAH POSLJE OBAVLJENOG RAZGOVORA, TJ. NAKON VIJEĆANJA NIJE REKLA KOLIKO NAM JE BODOVA DALA?? zadnji dan razgovora bio je 17.3. Zašto su konačne rezultate objavili tek 23.3.? komisija nakon vijećanja odmah odlučuje o broju bodova, znči trebalo je odmah priopčiti bodove svakom pojedinom kandidatu.
  2. meni je već prikipilo! zvala sam danas ministarstvo i rečeno mi je da se nadaju da će testiranje biti ovaj mjesec! za popizdit!
  3. to nije dobro ali se ja jednostavno ne mogu potpuno posvetiti nekom zadatku ako nemam roka tako da bi mi tjedan dana dobro došlo za ponavljanje. nadam se da neće biti kraće jer su za prethodni natjećaj objavili poziv za testiranje 5 dana prije njegovog održavanja.
  4. za koje ste se gradove prijavili? ja sam za sve pa valjda ću negdje uletit.
  5. je li tko zvao ministarstvo i pitao kada bi moglo biti održano testiranje, u grubo ako znaju reći (ove ili naredne godine u zimi il na proljeće). ajde nek neko pita. mene je već sram zvati.
  6. ma mene je već sram zvati. svako se malo nečeg sjetim pa zovem i uvijek zaboravim pitati da li znaju u grubo reći kada možemo očekivati testiranje za ovaj novi natječaj za vježbenike. pa ako netko ima namjeru zvati ja zamoljavam da pita i to.
  7. mene zanima bi li tko od vas prihvatio vježbeničku praksu odraditi na sudu u Gospiću. je li se tko prijavio za taj grad. čula sam da jako malo.
  8. ma šta ti kokodačeš. ja idem sutra na razgovor i objavit ću pitanja!
  9. joj. what a mistake i make! previdjela sam autobusnog. ovo kaj sam napisala vrijedi za željeznički. možeš 13-icom koja ti stoji na vukovarskoj ulici i treba ti maksimalno 30 min. ili 6-icom koja stoji odmah ispred kolodvora oko 20 minuta. za taksije ne znam.
  10. ja nisam iz glavnog grada, al znam da do fakulteta možeš doći na apostolski način tj pješke za 15 minuta. tramvajem ti treba 10 minuta ako odmah naletiš na njega i ako nema gužve. možeš 6-icom ili 13-icom u smijeru trga i na trećoj stanici silaziš.od silazne stanice do fakulteta ti treba cipelcugom oko 2-3minute.
  11. slično i ja razmišljam, to da su mjesta već rezervirana. al ako nastavim tako razmišljati nikad neću naći posao. stoga idem na testiranje pa makar mi noge odrezalo.
  12. i ja sam danas dobila poziv. uh. neki dan sam zvala da pitam kolilo se ljudi prijavilo. veli ženaska oko 600. jeste li vi možda čuli za koju drugu brojku. koliki vam je prosjek ocjena?
  13. ja sam se tek sad registrirala i jedva skopčala kako forum funkcionira. odkuda vam da će ministarstvo slati pozive pojedinačno. pozivi svima je objavljen na stranici minist.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija