Jump to content

isolda

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Lijep pozdrav svima! Moje pitanje glasi, da li je prekršaj ako žena u viskoj trudnoći vozi?? Hvala unaprijed na odgovoru.
  2. Lijep pozdrav svima!Molim vas za što brži odgovor. Kolegica živi u izvanbračnoj zajednici 23 godine,od toga su 8 godina prijavljeni na istoj adresi. Imaju sina koji je star 22 godine.Zanima ju kakva su njena prava u vezi s nasljeđivanjem mirovine i imovine u slučaju njegove smrti(teško je bolestan),da li ima ista prava kao da su braku ili ne??Konkretno najviše ju zanima pravo nasljeđivanja mirovine. Hvala unaprijed na odgovorima.
  3. fikus ti moraš u centru uvijek ostaviti utisak smirenog,dostojanstvenog čovjeka,i ne tužiti se na bivšu i njenog budućeg,tebe oni ne zanimaju,nego isključivo i samo zahtjevati pravo koje ti zakonom kao ocu tog djeteta pripada. moj bivši je na takve fore pokušao popljuvati mene.ali ja sam dostojanstveno uzvratila da mene on i njegov život ne zanima.da mene isključivo zanima dobrobit našeg djeteta.i da samo isključivo radim na tome.mene je gospodin nakon nedolaženja po dijete više od dvije godine,tužio da mu ja branim viđanje.nikad mu to nisam branila,ali on nit je zvao nit dolazio po malog,ali to ga nije spriječilo da on mene tuži ali u centru su vrlo brzo procijenili tko nije u pravu. on sada dolazi redovno po malog subotom od 10 do 19 sati i meni je drago da mu je napokon proradio očinski instinkt
  4. Kako je to uvjek bilo 20 % primanja, a njegova su oduvjek bila daleko iznad prosjeka, odlučio se pokrenuti tužbu za smanjenje aliment. nakon što smo dobili zajedničko dijete. Draga Lidija zbog ovog djela teksta mi je to zasmetalo,jer očito nije problem novac,nego je problem to što je dijete zamjenjeno drugim djetetom. Nisam protivnik bivših muževa(mada je moj bivši svjetao primjer kojeg ne bih poželjela nijednoj). Znam da ima krasnih očeva koji o svojoj djeci brinu i nakon razvoda i daju i više nego što im sud dosudio.Kao što znam da ima i majki koje ostave djecu i nikad ni jednu jedinu lipu nedaju za uzdržavanje djeteta. Ali mi uvijek zasmeta kad netko s novim(čitaj drugim)djetetom zamjeni prvo i zaboravi ga zbog toga što ne živi s njegovom majkom ili ocem.
  5. interesantno,dakle rodilo se dijete u drugom braku? znači suklano s tim potrebe djeteta iz prvog braka su se smanjile?? gospođo da sam na vašem mjestu duboko bih se zamislila kome sam ja to rodila dijete. jer ako se danas sutra i vi razvedete i gospodin dobije još jedno dijete s nekom trećom,očito i vašem dijetetu više neće trebati toliko,jer bože pa on ima još jedno dijete,dakle onom više netreba ništa.
  6. ianna svaka čast!! ne blatim očeve ni bivše muževe,ali ima nas svakakvih,i muškaraca i žena. moj bivši plaća alimentaciju redovno(skida mu se s plaće),ali ju automatski i vraća sebi,jer je svoju plaću operetio,a ja sam mu sudužnik u kreditu za auto(kupljen za vrijeme trajanja braka),tako da ja sad plaćam za auto koji nit vozim nit gledam,a što je najgore to isto ni moja djeca ne čine jer gospodin ni ne pita za njih. pa zato drage tate kome da se ja obratim,u koju udrugu???
  7. zar je vama vaša buduća supruga trebala reći da vi ostavite nešto svojoj djeci??? ili vam je rekla i to da vaša djeca hodaju poderana?? buduće supruge jako vole primjetiti "velike" mane na bivšim suprugama. pitam se zašto???
  8. prije tri godine tadašnji suprug i ja kupili smo auto na leasing,on je korisnik kredita,a ja sam mu sudužnik.osam mjeseci nakon toga se razvodimo.auto ostaje kod bivšeg supruga, s tim što on obećava da će redovno otplaćivati kredit.moja nesreća je što kredit nije išao na administrativnu zabranu.bivši prestaje plaćati redovno kredit,i meni banka sjeda na plaću. on je u redovnom radnom odnosu,radi u državnoj službi,ne komuniciramo pa ne znam da li mu je plaća opterećena s još nečim osim alimentacijom..moja plaća je već opterećena mojim kreditom,i sad još njegov MOLIM VAS pomozite savjetom ako netko zna što da učinim da nemoram ja otplaćivati. hvala!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija