Jump to content

robit

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. http://portal.sodisce.si/vpogledi/zk.portal međutim uvid se plaća
  2. Pravo korištenja ima ostavitelj? Predložiti brisanje DV i prava korištenja uz uknjižbu prava vlasništva u korist prijašnjih korisnika Ovisno o zk. stanju) sukladno čl. 365 ili 367 Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima.
  3. Temeljem odredbe čl.89.a Zakona o parničnom postupkom (ZPP) koji se analogno primjenjuje u zemljišnoknjižnim postupcima kod prosudbe valjanosti punomoći za zastupanje u zemljišnoknjižnim predmetima ako punomoćnik nije odvjetnik, stranku kao punomoćnik može zastupati samo ako je opunomoćenik u srodstvu s opunomoćiteljima i to srodnik po krvi u pravoj liniji, brat, sestra ili bračni drug – ako je potpuno poslovno sposoban i ako se ne bavi nadripisarstvom.
  4. Ne mora značiti da nema građevinsku i uporabnu dozvolu već da je u trenutku upisivanja zgrade u ZK nije imao ili nije priložio
  5. Vi kao stranka u postupku imate pravo na uvid u neriješen spis ( dakle tražite uvid u spis Z-taj i taj koji se vjerojatno nalazi upisan na vlasničkom listu kao aktivna plomba) Naravno da možete požurivati rješavanje spisa.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija