Jump to content

ofit

Korisnik
  • Broj objava

    30
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav . Ja dobio danas isto što i ti , kuda sad sa tim papirom ?
  2. POZDRAV SVIM BRANITELJIMA. IMAM JEDNO PITANJE AKO MI NETKO MOŽE ODGOVORITI . IMAM JEDNOG PRIJATELJA KOJI JE 1990 GOD. DOBIO STAN OD INA- TRGOVINE KOJI JE U OTKUPU .DALI KAO HRVI OD 40% IMA PRAVO NA UMANJENJE ZA OTKUP STANA I KUDA SE TREBA OBRATITI ? MOLIM ZNALCE ZA ODGOVOR .
  3. Pozdrav svima.Bio pripadnik pričuvni sastav SJP u mirovini RRVi najprije su mi iz tvrtkove poslali riješenje i pisalo vojnik i išao kod njih radi činova onda mi poslali drugo u kojen piše policajac i digli mi mirovinu za 450 kuna bez činova .
  4. Zahvaljujem na brzom odgovoru Gos.Mrljavac . Da tako ostane bio bih presretan .
  5. Pozdrav svim braniteljima . Imam jedno pitanje, prije dva mjeseca bio po treči put na Plp i digli mi sa 20% NA 40% trajno,Ptsp, dali če tako ostati ili Dlp može to mijenjati. Molim za odgovor .
  6. pozdrav svim braniteljima . Prijatelju is2405,baš mi je žao što je tako ispalo. ja sad ovih dana čekam poziv za treči put na PLP, isto imam HRVi 20%i nisam se žalio ni jedanput , makar su mi prijatelji govorili nek se žalim . nadam se da če mi i tih 20% ostati jer nemam živaca vucarati po sudovima . Pozdrav .
  7. pozdrav svima. koji ti je to puta bilo da si išo na Plp ?
  8. Hvala na informaciji Kompa!
  9. Pozdrav svim braniteljima.Molio bih da mi netko odgovori na moje pitanje. U mirovini sam od 9.mj.2009.60/40 profesionalna, Hrvi 20%do 30.06 2011 drugi puta,dali mogu tražiti ponovno vještačenje radi pogoršanja bolesti i koja je procedura i dali ima kakve veze to što mi je Hrvi do 30.06. Unaprijed zahvaljujem.
  10. Pozdrav. Kako si provjerio dali ti valja dopunsko?
  11. Molio bih nekoga od znalaca da mi odgovori . U mirovini sam ,profesionalna ,60 rat,40 mir,20% RVI, 2550kn. sada ,čin vojnik. Kolika bi mi bila mirovina da mi priznaju čin, viši policijski narednik i koji je to vojni čin ? Molim za odgovor i pozdrav svim braniteljima .
  12. Pozdrav svim braniteljima . Imam jedno pitanje za znalce . U mirovini sam od prošle godine , bio sam 92i93 u pričuvnom sastavu specijalne policije , pa me zanima dali imam pravo na kakav čin . Bez činova sam . Molim za odgovor .
  13. Pozdrav svima . U profesionalnoj sam mirovini od 9.mj.prošle godine 60/40 HRVi 20%,MIROVINA 2550 KUNA , zna li netko šta treba i kud krenuti da bih otišao u opču mirovinu ? Unaprijed zahvaljujem .
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija