Jump to content

schwabo1

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani,interesira me da li prilikom zapošljavanja u neku javnu ustanovu mora biti objavljen javni natječaj o zapošljavanju, i još jedno pitanje,supruga mi radi u jednoj javnoj ustanovi na određeno već 1 god.do povratka osobe sa porodiljnog dopusta ,a koja ja zaposlena za stalno. Ugovor joj istječe u 12 mj. a u međuvremenu je došlo do povećanog opsega posla te je na to isto radno mjesto prije mjesec dana primljena je još jedna osoba bez javnog natječaja.Da li osoba koja je na zamjeni ima prava na to radno mjesto u slučaju da se sprovede javni natječaj ,jer za sada nije objavljen,a na to mjesto je primljena osoba preko preporuke ,a bez javnog natječaja.Hvala.
  2. evo da ti kažem samo da ne smiješ naglo kočiti ako nije nekakva opasnost na cesti,trebao si normalno stati i dati žmigavac da skrećeš u desno tj.da se namjeravaš prestrojiti,a to što je ona pričala na mobitel to nema nikakve veze sa prom. nezgodom,a ko je kriv ne odlučuje policajac već sudac na osnovu vaših izjava.
  3. kako imaš 2100,ja sam u 5 mj.otišao u profesionalnu 17 go.staža u policiji isto od 93,i imam profesionalnu nesposobnost i hrpu papiriana iz bolnica i liječenja i dobio sam 1980 kn.Pa kome čovjek da se više obrati da mi izračuna samo mirovinu da vidim jesu li mi dobro izračunali ,ako neko zna molio bih pomoć.Hvala,samo da napomenem ja nisam poslan na izvanredni lječnički,već sam bio na bolovanju od 2008 god.
  4. ja sam ti u mirovini 20-80,policajac 17 god.bez benificija od 93-2010,1980 kn profesionalna bez hrvi,i bez dragovoljačkog statusa, ako nisi u ratnim godinama imao zvanje višeg policajca to ti ne vrijedi jer tvoj osobni čin je policajac.Sve u svemu pušiona generalna,tvoj i moj maksumum je opća i nekih 400 kn više ako je dobijemo.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija