Jump to content

gogohell

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da ne objašnjavam previše u mom slučaju važi ovo: Ako je osiguranik u vrijeme prestanka radnog odnosa bio u korištenju bolovanja zbog priznate ozljede na radu pripada mu naknada plaće za navedeno bolovanje nakon prestanka radnog odnosa sve dok ponovno ne bude radno sposoban. Mene zanima kolika je ta naknada plaće tj. kako će sad HZZO obračunavati tu naknadu plaće? (do sad mi je 100% bolovanje iznosilo cca 4000kn) Hvala!
  2. Puno hvala! Bio sam danas tamo i dali su mi na pismeno da će mi isplatiti otpremninu za 2 god i 8mj. što sam kod njih radio,zaostale putne troškove,potporu radi smrti člana uže obitelji pa čak i 25 dana novog godišnjeg (jedino mi je sporna njihova tvrdnja da sam sa 1.6. izgubio pravo na 16 dana starog godišnjeg iako sam od 8.1 ove god na bolovanju) Sve je bilo obavljeno profesionalno,pristojno i uz uzajamno postovanje. Tako je bilo jer sam bio dovoljno informiran o svemu i donesao svu potrebnu dokumentaciju. Zahvaljujem vam od srca na svim vašim informacijama i korisnim savijetima.!
  3. Pozdrav! Imam priznatu ozljedu na radu.Rehabilitacija mi još uvjek traje i radno sam nesposoban. Poslodavac me je obavijestio da mi neće produžiti ugovor o radu te će mi isplatiti otpremninu ali na osnovi toga da tamo radim preko dvije godine. Mene zanima pošto nisam u stalnom radnom odnosu dali svejedno imam pravo na članak 80 zakona o radu točnije na OTPREMNINU U SLUČAJU OZLJEDE NA RADU? U tom slučaju dobivam dvostruko pa me to jako zanima. Hvala!
  4. evo mene zanima pošto se meni ne vide na obračunu putni troškovi kako ja mogu dokazat da mi firma nije isplatila putne troškove skoro dvije godine? dali mi oni moraju na moj zahtjev dati pismeno koliki je iznos neisplaćenih putnih troškova?
  5. puno hvala na odgovoru...zbunila me lječnica opće prakse koja tvrdi da imam pravo samo na onih mjesec dana.Kod mene se radi o teškom prijelomu i ruka je krivo zarasla pa je operacija nužna da zglob proradi.noćas mirno spavam
  6. Naravno da može koristiti bolovanje ako to odredi izabrani liječnik opće medicine. Je li ozljeda na radu priznata? Da li su dostavljene potrebne tiskanice u HZZO? ja imam sličan slučaj kod mene se radi o prijelomu ruke. Znači meni je priznata ozljeda na radu,rehabilitacija traje sad već 6mj ,ali pošto fizikalna ne pomaže idem na operaciju. firma mi neće produživati ugovor i od 9.8.2011.biti cu nezaposlen. moje pitanje je što će biti poslje tog datuma? Dali imam pravo na bolovanje i nakon toga i ako imam dali samo mijesec dana ili dok sam god radno nesposoban?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija