Jump to content

JUNAKIZDOLINE

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je JUNAKIZDOLINE objavio

  1. Kolegice, šprance se je nedavno moglo pronaći na stranicama SUDAČKE MREŽE, trebalo se samo registrirati i mogla se je pregledavati baza sudske prakse s presudama po pravnim granama i pravosudnim tjelima, kako je u međuvremenu mreža osvježila i promjenila svoju stranicu nisam siguran dali je to još moguće ali pokušajte.
  2. Nitko ništa nepiše, kako stvari stoje, kad će sve početi, pišite.
  3. mihaelx je napisao: dame i gospodo, ako niste znali, imamo novi terrmin ''Stoga, pisana provjera znanja svih kandidata koji su podnijeli pravovremenu i potpunu prijavu, te ispunjavaju formalne uvjete propisane javnim natječajem održat će se za sva pravosudna tijela navedena u natječaju dana 22. listopada 2011. godine u 11:30 sati u prostorijama Pravnog fakulteta u Zagrebu'' s tim u vezi, dvoje kandidata iz slatine bi rado autom do zagreba. sudjelujemo u gorivu i nudimo pregršt zanimljivih informacija o trenutnoj situaciji. stoga, ako ima netko zainteresiran istočno od slatine ili virovitice ponude slati na mihaelmihelec@gmail.com ili 091 738 0921 Kolega vam je dao svoje pravo ime i prezime, naveo broj mobitela, šta se stidite javite mu se ako možete pomoći, DOBAR JE ON UOSTALOM ZAR SE NE BI KRIO KAO MI OSTALI IZA NEKIH NADIMAKA DA NEMA POŠTENE NAMJERE . LEGE I LEGICE netko će od vas za Zagreb ptreko Slatine nemate svi za Slavoniku jer ste nezaposleni. Kolega vam nudi novac za gorivo, budite poduzetni i dođte do Zagreba gotovo muhte javite se. Nisam vam konkurencija na natječaju i svima želim puno sreće. Sve sam prošao što vas čeka i mogu vam reći da znanje neznači ništa. Od vas se traži isključivo logičko razmišljanje i razumjevanje, niste u prvom osnovne da netko traži recitaciju. Štrebere pogotovo one koji neće pozdravit nikog kad dođu na posao koji nedižu glavu s radnog stola kad im uđeš u ured nevoli nitko, tima koji se ipak provuku kroz natječaj obično se svijet sruši već prvi radni dan.Stoga budite otvoreni, učite s razumjevanjem, nije sve crno rješenju problema uvijek priđite s one veselije strane, kroz šalu i otvorenost drugi će vam htjet pomoć. Svi obavezno izađite na ispit uzdajte se u sebe jer zapravo nitko od vas nije svjestan koliko zna i može. SRETNO SVIMA Ispričavam se ako se poruka pojavi u više verzija jer zbog slabog signala neznam kako će biti poslana.
  4. JUNAKIZDOLINE

    Natječaj

    Kolega vam je dao svoje pravo ime i prezime, naveo broj mobitela, šta se stidite javite mu se ako možete pomoći, DOBAR JE ON UOSTALOM ZAR SE NE BI KRIO KAO MI OSTALI IZA NEKIH NADIMAKA DA NEMA POŠTENE NAMJERE . LEGE I LEGICE netko će od vas za Zagreb ptreko Slatine nemate svi za Slavoniku jer ste nezaposleni. Kolega vam nudi novac za gorivo, budite poduzetni i dođte do Zagreba gotovo muhte javite se. Nisam vam konkurencija na natječaju i svima želim puno sreće. Sve sam prošao što vas čeka i mogu vam reći da znanje neznači ništa. Od vas se traži isključivo logičko razmišljanje i razumjevanje, niste u prvom osnovne da netko traži recitaciju. Štrebere pogotovo one koji neće pozdravit nikog kad dođu na posao koji nedižu glavu s radnog stola kad im uđeš u ured nevoli nitko, tima koji se ipak provuku kroz natječaj obično se svijet sruši već prvi radni dan.Stoga budite otvoreni, učite s razumjevanjem, nije sve crno rješenju problema uvijek priđite s one veselije strane, kroz šalu i otvorenost drugi će vam htjet pomoć. Svi obavezno izađite na ispit uzdajte se u sebe jer zapravo nitko od vas nije svjestan koliko zna i može. SRETNO SVIMA Ispričavam se ako se poruka pojavi u više verzija jer zbog slabog signala neznam kako će biti poslana.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija