Jump to content

kemija

Korisnik
 • Broj objava

  16
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Poštovane kolege, Lijepo Vas molim ako mi može netko poslati skriptu iz Kaznenog po novom kaznenom. na mail: srecko10000@gmail.com Unaprijed hvala punooo.
 2. kemija

  rok u 9.mjesecu

  Kolege, također lijepo molim šprance presuda iz radnog na mail: srecko10000@gmail.com Hvala unaprijed!
 3. Da li bi htio netko od kolega napisati tih nekoliko pitanja koja nedostaju iz Upravnog prava? Zavrsio je usmeni, a nedostaju još pitanja... 96,103, i pitanja koja su upitna su: 63,67,83,84,75,97,120,126,127? I točno pitanje iz Radnog 54? Nadam se da nisam koje izostavila. Hvala unaprijed.
 4. kemija

  rok u 5. mjesecu

  Ovršni bi trebao stupiti 1.7. na snagu, tako da od roka u 9 mj ide po novom, osim ako se nešto ne promjeni... Sad ne razumijem ovaj dio da "novi ovršni neće ni stupit na snagu "što je kolegica ninich gore napisala? Ipak bih molila kolegicu schok ako bi mogla staviti nova moguća pitanja iz ovrhe... Hvala.
 5. kemija

  rok u 5. mjesecu

  Kolegice schok možete li staviti na forum nova pitanja koja ste dobili na seminaru u 1. mjesecu od suca Sesse? koliko toga ima? Molim Vas kolege ako još netko zna da podijeli pitanja s nama. Hvala.
 6. Poštovane kolegice i kolege, Molim ako netko ima NOVU skriptu iz KPP-a( po novim pitanjima iz 12mj _ novi ZKP)...da mi pošaljem na mail: srecko10000@gmail.com Hvala unaprijed.
 7. Pitanja su sa ovog roka od kolegice koja je bila na slušanju. Pitanja iz radnog su očito sad malo izmješali, neka su ostala ista,nekima su zamjenili brojeve, a po tom pitanju 56 valjda su neko pitanje još dodali,(bilo je 51), ali generalno literatura je ista. Uvijek malo mijenjaju cijelu grupu, pa je bilo očekivano. Lijepo molim kolege i kolegice koji su bili na slušanju za malo dobre volje, kako bi što prije skupili po brojevima točan popis svih pitanja radnog i uprave... pozz
 8. RADNO: 18)Plaća? 56)Boravak i rad stranaca u RH? 23)Odgovornost za provođenje zaštite na radu? 27)Izvanredni otkaz ugovora o radu? 3)Temeljne obveze iz radnog odnosa? 4)Pojam radnika i poslodavca radni odnos članova uprave? 11) poslovna sposobnost maloljetnika za sklapanje ug.o radu i zabrana obavlj.određ. poslova? 7)Podjela ugovora o radu? 14)Odmor i dopust? 22) Odgovornost Poslod.za štetu radnika? UPRAVNO: 61) Pravo stranke na pravni lijek i način zaštite steč.prava? 73)Podnesci) 88)Izvršnost rješenja I i II stupnja 123) Sudska nagodba 118) Obnova postupka, rj
 9. kemija

  rok u Siječnju!

  da to je....pravila nema Ustvari rezultate pismenih očekujemo od 15 -30 dana od zadnjeg dana pismenog. Znao je u zadnje vrijeme biti početak usmenog čak 14 dan od objave pism.rezultata(to je obično kad rezultati budu otprilike nakon 30 dana) a recimo na ovom roku objavili 15.2,( puno prije) a usmeni je bio tek 5.3. Bilo je manje kandidata,ali generalno mislim da je razlog to što su ovaj rok ranije ispravili, odnosno objavili rezultate.
 10. Nema to u pravilniku navedeno već u Zakonu o vježbenicima...... , a rok je točno 4 mjeseca od dana pada. S tim da to zapravo više nije 4 mj. nego obično 6,zbog rokova koji su tako postavljeni, pa plus sve to ako prođeš do samog usmenog.
 11. kemija

  rok u Siječnju!

  Odlično, no čini mi se da je bilo puno manje kandidata nego što inače bude. Za ovaj jako težak ispit,u svakom smislu, bilo bi zaista lijepo kad bi nam i inače izlazili u susret, sa velikom prolaznošću na pismenom, jer tu je još Usmeni. Kada bi bar netko razumio i bio toliko dobar i te rokove ipak malo sredio,kad je već toliko teže za razliku od prije,jer nam ocjenjuju,jer nema popravka,jer moramo čekati oko 2mj.(od pismenog do usmenog i sve ostalo uz to), da nam bar daju da češće možemo izaći na pismeni ispit (svaka 3mj) pa da se možemo uklopit u ove datume gdje nam fali nekoliko dana. J
 12. umut, hvala puno na kolegijalnosti i iscrpnim odgovorima.
 13. Molim Vas može li mi netko reći Točne odgovore ili (gdje ih mogu pročitati) na zadnja 2 pitanja iz Obiteljskog prava: 124. Procesna ograničenja u stat.stvarima i parnicama radi uzdržavanja malodob.djeteta(utvrđ.činjenica i prov.dokaza, mirovanje, priznjanje i odricanje od tuž.zahtjeva) 125. Izvanredni pravni lijekovi prema Obiteljskom Zakonu? Hvala punoo!
 14. Hvala velika svima na pitanjima iz kpp-a. Bilo bi dobro tako posložiti i pitanja iz kaznenog baš kako su sad po novom na karticama....ukoliko ste slušali ispit.
 15. kemija

  rokovi za 2012

  rok u ožujku, ma mislim i ja proći od prve, al mislim da to s rokovima nije ok.
×
×
 • Napravi novi...