Jump to content

Lina

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Evo jučer sam bila na popravnom i položila, nije bilo tako strašno. Bilo me je strah ali ipak je sve dobro prošlo. Pitao me točno ono što je rekao da će me pitati. Sretno svim ostalima koje to tek čeka!!! :thumbs:
  2. Pa baš se ne bi složila s tobom, jer meni je bilo gadno i srušio me....nije bio zadovoljan ničime što bi mu se reklo. Vjerojatno si imao više sreće! Pismeni je bio ok ali usmeni je bio težak. :thumbsdown: :thumbsdown:
  3. Ja sam višu završila na FOI-u. Ali sve je relativno. Mislim da nije u redu što nas ispituju bez da se malo pripremimo ako već pitaju nešto mimo onih zakona koje su naveli. Uopće mi je cijle taj državni ispit mučan, zašto nas toliko gnjave??, prvo jedva dobiješ posao a onda još moraš sve ovo prolaziti. Nadam se da ćemo uspijeti bez obzira na sve!!! Vidimo se sutra! Sretno!
  4. Ja baš nema nikakvih saznanja o tom posebnom dijelu ispita. A koje si stručne spreme? Ja sam VŠS.
  5. Izlazim 14.6. na ispit i već sam napola luda od ovog ponavljanja. Da li ima netko na forumu da polaže posebni dio za informatičare? Ili je već možda položio, pa da malo podjeli iskustva?! Kakva su pitanja, što sve pitaju???
  6. Da li mi netko može odgovoriti koja su tijela EU
  7. Da li mi netko može odgovoriti koja su tijela EU?
  8. Da li je netko možda polagao posebni dio za informatičare? Koja su pitanja, tko su ispitivači?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija