Jump to content

kisyca

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dal je netko dobio termin 29.06.? Cudno mi je jer je petak popodne....polazem popravni ustav i sustav za visu strucnu spremu.. dal je dovoljno naucit sustav po pitanjima iz str ministarstva po sss?.ustav je ok,al mi sustav nikako ne ide. Kakvi su sad ispitivaci iz ustava i sustava,jer meni je bila koma i rusila nas nekoliko.. helpajteee pls..
  2. mozes odgodit.. reci da si bolesna.. moj je kolega stvarno bio bolestan pa je shefika nazvala i poslali smo dopis za odgodu.. nije bilo problema..
  3. heyla.. ja sam polagala proslu sub komunalno gospodarstvo.. pismeni prepises sve iz zakona. bilo je 4 pitanja... o komunalnoj naknadi, sto se financira?, obavljanje kom djelatnosti? nacela? nesto o ovrhama.. uglavnom jednostavno i sve mozes imat sa sobom..,cak su neki i po mob tipkali .. na usmenom je bila simpa zenskica.. pitala me o komunalnom doprinosu, rjesenje kom. doprinosa (i sto sadrzi), kom redar.. koncesije... kom poslove itd.., opcenito smo porazgovarale i na cemu radim u opcini... sretno
  4. Heyla...i ja polazem komunalno 09.06.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija