Jump to content

blazenka cukli

Korisnik
 • Broj objava

  116
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O blazenka cukli

 • Status
  Iskusan

Nedavni posjetitelji profila

1820 pregleda profila
 1. Poslodavcu je odobrena zbog covida 19 potpora države za očuvanje radnih mjesta,a on je u mjesecu za koji država isplaćuje tu potporu radnicima pisao godišnji odmor a radnike čak nije obavijestio o tome. Da li je smio tako postupiti? Hvala!
 2. Aha,moram to proučiti da mi bude jasnije. Nije mi jasno kako su se mogli upisati kao vlasnici,da li sam ja morala potpisati neki dokument da bi oni dobili to pravo vlasništva.Ja se toga ne sjećam a ako sam nešto potpisala,valjda nisam znala što potpisujem.
 3. Poštovani, Da li time mislite da pokrenem zahtjev za stjecanje prava vlasništva dosjelosti na osnovu čl.153 ZV Nekretnina koju smo izgradili 2012. je zasebna cjelina a iste godine svekar se upisuje kao vlasnik,kako je to mogao postići ako imamo građevinsku dozvolu i suglasnost za gradnju i korištenje čestice. Da li je svekrva koja je nasljedstvom postala jedina vlasnica nepošten vlasnik i da li sam ja legalnom gradnjom postala pošten posjednik? I koja me činjenica ili radnja može učiniti nepoštenim posjednikom?
 4. Ima na stranici Ministarstva obrazac za Prigovor i to sam poslala a svakako ću prigovor predati i na Županijsko državno odvjetništvo.
 5. Hvala.Znam da neću dobiti zadovoljavajući odgovor ali ne želim razočarati odvjetnika budući sam najavila prigovor. Lp
 6. Žalosno. I ja onako ljuta kažem,vidim iz spisa da apsolutno ništa niste poduzeli po ovom predmetu.Mogu vas pitati zašto vam je trebalo 9mj.za objavu,i zašto niste u zakonskom roku rješili predmet.A on meni bahato i kratko,sve vam piše u spisu koji je pred vama. Hvala ,rekoh ,kome mogu dati prigovor na vaš rad.Mom šefu ,veli.
 7. Bila sam kod zamjenika državnog odvjetnika koji je vodio moj predmet i uvidom u spis otkrila da baš nijednu istražnu radnju nije pokrenuo već je donio rješenje o odbačaju prijave jer nije utvrđena prjevarna namjera osumljičenih. Zapisnik koji sam potpisala i dokumenti koje sam dostavila bile du mu doboljne za odbačaj. A tko bi trebal utvrdili prijevarnu namjeru?pa valjda on..ništ mi nije jasno. I 9 mj.mu je trebalo za objavu bez pokretanje istražnih radnji.
 8. Malo ću vas podsjetiti,jer ste bili ukljućeni u raspravu. Na parceli suprugovih roditelja smo izgradili kuću uz njihovu pisanu suglasnost za gradnju i korištenje parcele. Oni se odmah upisuju kao vlasnici nekretnine. Radili smo legalno,sa građevinskom dozvolom. Koristili slobodno parcelu do narušavanja odnosa.Već 10godina samo za prolaz. Rastavili smo se,istina je da sam pokušala vanparničnim postupkom dobiti pravo vlasništa ali i obustavila postupak po savjetu sutkinje. Po tome da li ima elemenata za tužbu? Pokušala i prijavom Dorhu za prijeva
 9. Našla sam dokument u kojem je navedeno da je vrijeme posjedovanja nekretnine kod tužbe za pravo vlasništva dosjelosti 10 godina. To nije točno?
 10. Poštovani, Od 2012.živim s obitelji u nekretnini na tuđoj parceli za koju posjedujem građevinsku dozvolu kao investitor i dozvolu građenja od vlasnika koji se ujedno i upisao kao vlasnik moje nekretnine. Protekom kojeg vremena stijećem pravo vlasništva dosijelošću?
 11. Svakako ću angažirati odvjetnika,samo volim doći pripremljena da bolje shvatim pravne opcije.
 12. Kako sudac postupa ako tražim previše ili premalo? Odbije zahtjev u cjelosti ili dosudi umanjen ili uvečan iznos naknade po svojoj procjeni ?
 13. Pretpostavljala sam tako nešto. Mogu vas pitati nešto,da li ste vi aktivni odvjetnik,vi ste meni super,toliko su mi pomogli vaši savjeti da bi vas angažirala za pokretanje tužbi.zakon ste. Ipak mislim da je to nemoguće,ali držim se one: tko pita ne skita. Trebat ću ja još vaše savjete budući da sam eto tek na početku pravne borbe,dosad sam pokušavala na jeftiniji način doći do pravde sli nije mi uspjelo pa ću morati odriješiti kesu. Hvala vam puno!
×
×
 • Napravi novi...