Jump to content

frencky

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je frencky objavio

  1. Mislim da su i drugi imalo tako po 4 pitanja, s time da nismo svi informatičari imali ista. Iskreno taj poseban dio nisam uopće učila, jer nisam znala što bih. Iako se nesmije služiti mobitelom, s obzirom da ste neko vrijeme sami u dvorani, vidjela sam da dečki izvlače van tablete, laptope i sl. Tako da možeš prosurfati netom i potražiti odgovor. Skripte nikakve ni ja nisam našla i zbilja najiskrenije taj poseban dio sam samo jednom pročitala te zakone i ništa drugo. I tako na pismenom možeš imati svu moguću literaturu koju želiš. Na usmenom mi je gospodin pitao samo što je moj posao, što radim i neobavezno smo pričali o tome, kao da s frendom sjedneš na kavu. Samnom je bio neki dečko koji je malo lupetao bezveze i ovaj mu ništa nije zamjerio, objasnio mu je pristojno kako nešto funkcionira i potpisao nam da smo prošli. Ne brini zbilja nije teško. Ako imaš još kakvih pitanja, slobodno se javi.
  2. Na ispitu sam bila 21.12.2013. za VSS informatika, iako je pomalo nebitno koja je sprema. I ispit mi je izgledao ovako:
  3. Meni ugovor isto ističe 13.01., prijavu za ispit sam poslala 22.11. i u ponedjeljak 25.11. su me odmah zvali iz ministarstva uprave da me obavijeste da moram pristupiti ispitu 21.12.. Rekli su mi da s obzirom da mi ugovor ističe 13.01., a vrijeme je blagdana (navodno kreću raditi tek 18.01.) da obavezno moram pristupiti ispitu (nikako ga ne odgoditi), jer prije isteka roka od godine dana moram bar probati polagati, pa makar pala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija