Jump to content

keoma

Korisnik
 • Broj objava

  72
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O keoma

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Najvjerojatnije barem meni je sada 30 godina okruglo osjećaj što sam dobio rvi za trajno isto kao kada osuđenik nakon 30g.izađe iz zatvora u kojem je služio kaznu a nije bio kriv jbg.
 2. Onda znači i dalje se radi ko kako i kome.Pravila ne postoje.
 3. Dakle ovako.Jednom za privremeno na 1godinu a drugi put za stalno tj.trajno i tako za sada ide. Ja sam živi svjedok.
 4. I koliko se puta mora izaći na komisiju ??? Jednom,dva ili tri puta da bi se hrvi dobio za stalno?Rečeno je tri puta privremeno da li je tako ili ne Ako može odgovor
 5. Da to sam i mislio.Zato i kažem da će psihički pomoći da se ljudi nadaju u nadi je spas od 7,62.Bolje bi bilo da se dogovorilo skraćenje roka za trajno hrvi s time bi bilo ubrzanje i imalo koliko toliko svrhe ovako ništa to nije Pozdrav
 6. Pa nekom će i to nešto značiti ili vrijediti makar u psihičkom obliku ako ne drugačije
 7. keoma

  Međa

  Pitanje Da li ja pošto spadam u socijalno ugrožene tj.primatelj sam zajamčene minimalne naknade imam ikakva prava tj. zabadava da izađu mjernici i utvrde spornu među između mojeg i njegovog dvorišta.Radi se o tome da ja želim svoje dvorište ograditi žicom zbog toga što imam kojekakvih životinja kokoši,psa, itd. Molio bih odgovor. Radi se o susjedu.
 8. Teško je za pokopčati o čemu se uopče radi.Pa ako nešta neko zna da pojasni. Pozdrav.
 9. O tome se i radi.Znači odavno imati 43,1 pa 43,1chr da bi od dr psihijatra dobio sada važeču 62,0.Tko nema 62,0 mislim da je samo 43,1 uzalud.Nitko to ljudima nije objasnio i zato se takvi slučajevi otkantaju i kaže im se "nastavite sa liječenjem"
 10. Samo provjeravam a podrazumjeva se da je prijašnja šifra bila za prolaz 43,1 i 43,1chr.Sada mora biti 62,0 tko ima višegodišnje liječenje a sa 43,1 nema više prolaza.Možda i nisam u pravu ali ne vjerujem da nisam.
 11. Ima li neko da je odbijen sa tom šifrom za status hrvi na komisiji
 12. Netko je prije par mj.napisao da šifra f-10 koči 100% prolaz na komisiji za hrvi međutim nije to istina.Danas sam vidio riješenje koje to osporava tj. čovjek je dobio pozitivno sa 20% privremeno.
 13. Sve je to dosta nejasno i zapetljano.Ako treba biti 3g. privremeno a priznaje se od dana podnošenja zahtjeva do prvog riješenja prođe 18mj. Koliko onda treba još biti privremeno otkuda još 3-4 g. Znači nisu bitni mjeseci niti godine nego izlazak na komisiju od 3 puta privremeno i jednom ako za stalno ili???
 14. Ima li netko da ceka rješenje od drugostupanjske dulje od 7mj.Poceo je teči 8mj.a riješenje za hrvi nema na vidiku
 15. Da se nadovezem samo. Susjed sa lijeve i susjed sa desne strane su naslagali kamenje u pravcu međe i pokraj asfalta tj. nuz rub ceste a u pravcu svojih kuca u glavnoj ulici i sada ja imam problema a i ostali koji skrecu sa ceste i na cestu kamenje je promjera od 40-50 cm komunalni redar i policija ne poduzimaju nista da se kamenje ukloni napominjem da je cesta uređena rubnjacima pa me zanima da li je to po zakonu dopusteno i šta učiniti ako nije
×
×
 • Napravi novi...