Jump to content

keoma

Korisnik
 • Broj objava

  88
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O keoma

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. 18200,00 plava laguna prodano za 17800,00 a ostale bumo vidili
 2. Ima tu istine ali mogu se izvući novci ko želi prodati makar večina dionica ne vrijede.
 3. Da se ubacim s pitanjem. Koja je razlika između braniteljske mirovine i najniže braniteljske mirovine i kako se na koji način komu dodjeljuju ???
 4. Da samo što ja nisam u mirovini nego mi je prvi puta a vjerojatno i zadnji.U biti ništa ove godine od riješenja izgleda.
 5. Opet onako usput da ne otvaram temu.Koliko se od prilike čeka na prvi kontakt ili riješenje,pismeni ili usmeni nakon predaje zahtjeva za mirovinu jer biti će da ostaje sve manje vremena a valjalo bi dočekati.
 6. Samo pitam .Ima li smisla ili svrhe pokretati postupak zbog ranjavanja ponovo.Da li se možda promjenilo nešta u korist ranjavanih " bez posljedica" sa novim zakonom
 7. A koja bi vrijednost bila inače,mislim koja cifra se dobiva a prodaja znam ovisi.
 8. Onako usput pitanje. Koliko se od prilike čeka na dodjelu dionica hrvi 1 mj -2,mj 5mj ili???
 9. Da ne otvaram novu pa bih pitao ovdje.Da li ako idem u mirovinu po zakonu o braniteljima sa 20% hrvi igra kakvu ulogu količina radnog staža ili nije bitan staž.Mislim na minimalnu braniteljsku.
 10. Ma opet sve ok i naravno da ima ljutih pa nekada sam i sam ljut ali na sebe i sustav.Ne vidim razloga biti ljut na nekoga zato što je u mirovini i uspio je iskoristiti "benefite" a ja nisam.Svu borbu koju ja vodim od početka sa prvim papirima i da ne pišem povijest valjalo je izgurati a sve to zahvaljujuči sustavu. Točno tako
 11. Bravo o tome govorim status hrvi 3-4 papira međutim sada puno papira samo za ptsp i status hrvi.Onda se išlo zbog ptsp u mirovinu a sada je isto dovoljan ptsp trajno s kojim se ima prolaz za istu.Jer se ide po zakonu o braniteljima a koji je ukinut prije.
 12. Dobro neka bude kako vi tvrdite ali ja znam i poznam ljude koji su samo sa ptsp otišli u mirovinu i to sa min.20% .Nikakvih 10kg. papira itd.U svakom slučaju hvala na raspravi i živi bili. Pozdrav
 13. Ma sve je ok ali Kada sam predavao papire rekli su mi a i napisali pošto je rok prošao po zakonu o branteljima da mi ostali papiri ništa ne znače ako nemam hrvi.U mirovinskom na vještačenju u Osijeku i Zagrebu.Sada kad imam rvi pitam :zašto trebaju ostali nalazi stari i novi??? Ne znam da li je jasno pitanje.Onda su mi napisali da imam rvi išao bih u mirovinu.
 14. Da li se ne ide automatizmom po novom zakonu ili po nekadašnjem starom ili ni jednom ni drugom ? Ako je već sve rečeno s tim famoznim ptsp čemu onda nekakvi nalazi,dokazi ili ne znam šta već ???
×
×
 • Napravi novi...