Jump to content

keoma

Korisnik
 • Broj objava

  90
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O keoma

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. keoma

  Smeće

  Evo danas bio u općini i pitao za odvoz smeća, slivne vode, proračun grada i grobno mjesto. Dugovi se vuku godinama u stvari od kada sam završio kao socijalni slučaj tj. Od 1999g.Dobio sam odgovor da sve ide na ovrhu i da će na kraju općina da mi uzme kuću u kojoj živim 59g.a kuću sam naslijedio od sada mojih pokojni roditelja. Nemam ništa osim te kuće. Da li je to moguće, pitam samo???
 2. keoma

  Smeće

  Jedno pitanje kratko.Da li socijalno ugroženi moraju plačati odvoz smeća "kante" ili ne?
 3. 18200,00 plava laguna prodano za 17800,00 a ostale bumo vidili
 4. Ima tu istine ali mogu se izvući novci ko želi prodati makar večina dionica ne vrijede.
 5. Da se ubacim s pitanjem. Koja je razlika između braniteljske mirovine i najniže braniteljske mirovine i kako se na koji način komu dodjeljuju ???
 6. Da samo što ja nisam u mirovini nego mi je prvi puta a vjerojatno i zadnji.U biti ništa ove godine od riješenja izgleda.
 7. Opet onako usput da ne otvaram temu.Koliko se od prilike čeka na prvi kontakt ili riješenje,pismeni ili usmeni nakon predaje zahtjeva za mirovinu jer biti će da ostaje sve manje vremena a valjalo bi dočekati.
 8. Samo pitam .Ima li smisla ili svrhe pokretati postupak zbog ranjavanja ponovo.Da li se možda promjenilo nešta u korist ranjavanih " bez posljedica" sa novim zakonom
 9. A koja bi vrijednost bila inače,mislim koja cifra se dobiva a prodaja znam ovisi.
 10. Onako usput pitanje. Koliko se od prilike čeka na dodjelu dionica hrvi 1 mj -2,mj 5mj ili???
 11. Da ne otvaram novu pa bih pitao ovdje.Da li ako idem u mirovinu po zakonu o braniteljima sa 20% hrvi igra kakvu ulogu količina radnog staža ili nije bitan staž.Mislim na minimalnu braniteljsku.
 12. Ma opet sve ok i naravno da ima ljutih pa nekada sam i sam ljut ali na sebe i sustav.Ne vidim razloga biti ljut na nekoga zato što je u mirovini i uspio je iskoristiti "benefite" a ja nisam.Svu borbu koju ja vodim od početka sa prvim papirima i da ne pišem povijest valjalo je izgurati a sve to zahvaljujuči sustavu. Točno tako
 13. Bravo o tome govorim status hrvi 3-4 papira međutim sada puno papira samo za ptsp i status hrvi.Onda se išlo zbog ptsp u mirovinu a sada je isto dovoljan ptsp trajno s kojim se ima prolaz za istu.Jer se ide po zakonu o braniteljima a koji je ukinut prije.
 14. Dobro neka bude kako vi tvrdite ali ja znam i poznam ljude koji su samo sa ptsp otišli u mirovinu i to sa min.20% .Nikakvih 10kg. papira itd.U svakom slučaju hvala na raspravi i živi bili. Pozdrav
×
×
 • Napravi novi...