Jump to content

Mihaela69

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U rješenju bi ti trebalo pisati koji točno dio polažeš. Pa pokušaj naći na stranicama ministarstva ili ovdje na legalisu. Stvarno ne znam.Kojeg datuma ideš na ispit?
  2. ja idem 1.2. na ispit.može mala pomoć da znam što će biti?jer moja "mentorica" mi nije ni na koji način pomogla.pravi se kao da ništa ne zna.. strah me ispita u cijelosti, ali taj posebni dio mi se čini nekako najteži..unaprijed hvala
  3. Prijavila sam 31.12. i poziv je stigao za dva tjedna.znači otprilike prođe mjesec dana.
  4. Hej. U Gradu sam na stažiranju i imam posebni dio iz područja opće uprave. Inače sam u uredu gdje je komunalna naknada i gdje su financije. I tamo ponešto radim. U glavnom uredu gdje je tajnica - inače moja "mentorica" nisam baš nešto bila. A nije me skoro ništa naučila. Nije me uputila u skoro ništa. Iako bi kao mentorica trebala. Učila sam sve u prolazu.Učim sa stranice ministarstva. Sama se snalazim i molim te koja su bila pitanja. Hvala unaprijed
  5. Ja sam sss, 1.2. idem polagati ispit. Mentorica me nije uputila u ništa. Sama se snalazim. Učim iz pitanja sa stranice Ministarstva. Ima li netko skriptu ili bilo što za posebni dio - opća uprava.. Koja bi pitanja možda mogla biti? Unaprijed zahvaljujem..
  6. Pozdrav. Posebni dio imam opća uprava - poslovi iz područja opće uprave i općih poslova. Kakva su bila pitanja? 1.2.imam ispit i strah me naravno. Molim te pomozi.. I da napomenem ja sam SSS.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija