Jump to content

manika

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Golum, ja sam isto pala cijeli ispit u lipnju i namjeravam ponovno izaći, ali tajnica mi je odmah odgovorila da ne mogu ispit prijavit dok ne prođe 6 mjeseci od pada. s obzirom ti kažeš da si pala 17. lipnja, nije mi jasno kako si mislila izaći u listopadu. Iskreno se nadam da si u pravu i da se u slučajevima kao što smo nas dvije primijenjuje novi-kraći rok između pada i nove prijave. Naime, doista novi zakon kaže da kanditat koji ispit ne prođe može istom ispitu ponovno pristupiti nakon proteka 4 mjeseca. Ako netko zna točnu informaciju, odnosno da li se na nas ponavljače primijenjuje rok po novom ili starom zakonu bila bih zahvalna da mi napiše.
  2. iDR, evo zahvaljujući tebi sam doznala za seminar i htjela bih ti se zahvaliti na obavijesti. Radim u jednoj konzultatskoj tvrtci, a planiram izać na ispit u ožujku 2009. Zvala sam HKG i prijavila se za seminar, doduše još nisam uplatila. Fala i ako želiš možemo se upoznat prije seminara. Moj mail je: martinanika@net.hr.
  3. Sue! molila bih te ako nam možeš poslat koju novu informaciju u vezi tvog prava na polaganje pravosudnog ispita. Naime ja se nalazim u indentičnoj situaciji kao i ti. Radim kao pravnik u konzultantskoj tvrtci i stječem uvijete 01.02.2009.(4god.) Otkada sam diplomirala planiram izaći na pravosudni čim steknem uvijete i sada na kraju se ovako nešto dogodi. Naime ja tumačim zakon isto kao i ti i iskreno se nadam da je Floky u pravu. Molim i sve druge ako imaju ikakve potvrđene informacije o mom pitanju da jave. :hvala:
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija