Jump to content

qm19

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav! Posebni dio proračunsko računovodstvo .. Pisani dio: Obračun plaće, olakšica za jednog uzdržavanog člana, prirez poreza je 10%. Usmeni dio: Koji su prihodi grada/općine? Kvalisifikacija proračuna? Gradski/općinski porezi? Autorski honorar? (samo osnovno) To su pitanja koja su mi bila na državnom ispitu. Savjetujem, da ne idete previše u detalje već da razumijete sve ono što govorite (i za opći i posebni dio), na pismenom smijete imati sve materijele, za usmeni sam proučila Hrvatski porezni sustav, carine, carinsku tarifu, HNB.
  2. Pozdrav! Kako je prošao ispit? koliko su te pitanja pitali iz općeg djela i da li možeš reći neka pitanja? iako nam je posebni dio različit bila bih zahvalna na odgovoru!?
  3. imaš li kakva pitanja po kojima učiš?
  4. Pozdrav! Imam ispit uskoro, radim u računovodstvu u lokalnoj samoupravi pa me zanima da li mi netko može reći, tko je to već prošao, što sve mogu očekivati na pismenom i usmenom iz posebnog dijela kao i na općem dijelu. Bila bih Vam jako zahvalna na pomoći .. :hvala:
  5. Hvala .. Možeš li mi reći kako je bilo?da li su te prof. previše ispitivali? (na općem i posebnom) jer ja više neznam kako da učim ima previše toga, a ispit imam uskoro ..:hvala:
  6. da li si na pismenom imala obračun plaće? i da li si morala sastavit JOPPD obrazac ili bilo što reći o njemu?
  7. da li netko ima pitanja ili zadatke iz posebnog djela financija .. vezano uz obračun plaće radim u jedinici lokalne samouprave - računovodstvo .. molim pomoć uskoro idem na ispit !:hvala:
  8. Ima li netko obračun plaće na DSI? Ako je netko već bio na ispitu, a da je imao nešto vezano uz plaće neka se javi
  9. zanima me da li netko na posebnom dijelu ima obračun plaće .. na usmenom da li pitaju JOPPD obrazac (općenito o njemu i sve ostalo) .. molim odgovor! za VSS i VŠS
  10. idem iz područja financija na državni ispit - smjer računovodstvo .. zanima me dali je netko bio na ispitu i kakva pitanja mogu očekivati?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija