Jump to content

croraf

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Hvala
    croraf je dobio reakciju od Borbena7 u Posuđivanje novaca - nemogućnost povrata   
    On nije prevarant i lopov, on je dužnik. Vi ste mu (bez prevare, obmane ili krađe sa njegove strane) dobrovoljno posudili novac. Time ste ušli u rizik da vam on neće vratiti. Prije posudbe ste trebali provjeriti njegovu imovinu i prihode.
    U svakom slučaju ako njemu sjednu prihodi nekad u budućnosti na račun, vi ćete dobiti te novce ovrhom, ukoliko prethodno dobijete sudskim postupkom ovršnu ispravu.
    Nije ni ta osoba baš u nekoj zavidnoj situaciji u tom slučaju. Ako u 10 godina, ili koliko, mu ne sjednu nikakvi novci na račun, do koliko traje zastara, onda jbg, zaslužio je da ne mora vratiti. Al mislim da ni njemu nije interes kroz takvo što prolaziti zbog 1000 kuna.
     
    (laičko mišljenje, nemam pravno obrazovanje)
  2. Sviđa mi se
    croraf je reagirao na Inmate21 u Fakultet - problem   
    Lijep pozdrav svima,
    nadam se da nisam promašio podfurm, ako jesam, ispričavam se unaprijed

    Imam slijedeći problem... Pred sam kraj studiranja jedan nastavnik na fakultetu optužio me za plagiranje seminarskog rada i zbog toga nisam bio u mogućnosti obraniti diplomski rad i završiti studij. Poslan sam na stegovni sud fakulteta gdje je donesena odluka da nisam kriv i odbačena je optužnica protiv mene. Naime, rokovi za obranu diplomskog rada prošli su i sada se od mene očekuje da zbog greške profesora upisujem (i platim 8 000 kn) godinu ispočetka i čekam slijedeću godinu za obranu rada. Redovan student sam i imam ponudu za stalno zaposlenje od 01.11.2021. koja će mi propasti ukoliko ne završim studij ove godine.
    Zanima me ima li ovdje elemenata za tužbu? Što biste Vi učinili na mojem mjestu itd. ?

    Unaprijed hvala na odgovorima i pozdrav!
  3. Hvala
    croraf je reagirao na Ruby_Danderfluff u Prodavanje opreme koja je korištena za djelatnost ako obrt nema djelatnost trgovine   
    Jednokratna radnja je dopuštena, ne smijete se početi baviti prodajom računalne opreme kao redovitom gospodarskom djelatnošću. 
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija