Jump to content

Satyagraha

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Hvala
    Satyagraha je reagirao na miroslav6 u Otac preminuo sudovi raspusteni - par pitanja   
    On the record: Pretpostavljam da je 1. krsenje zakona, za 2. nisam siguran sto bi se moglo dogoditi u slucaju prometne nezgode, tj. sto bi osiguranje reklo, za 3. pogledajte ovdje da li se prepoznajete u nekom od slucajeva.
    Off the record... Ne preporucam da to radite, ipak je ovo pravni forum, ali nekad covjek nema izbora... Budite spremni da za nesto od toga i odgovarate ako Vas "ulove".
    1. Kako mislite platiti racun od kreditne kartice za mj. dana? Ima li novaca na racunu da se pokrije taj trosak? Na mirovinskom bi trebali prijaviti ako vec niste, jer ce Vam uzeti sve preplacene mirovine na ocevo ime. Mozda bolje ako vec morate da uzimate novce s tekuceg racuna na bankomatu, a ne da koristite kreditnu karticu. Ako nemate problema s ostalim nasljednicima i ako se na ostavinskoj sve mozete dogovoriti oko podjele i toga da ste Vi vec dio uzimali. Banki ce na kraju biti bitno da nije ona nista izgubila, a sve minuse ce pokriti preko nasljednika. Ako imate nekih problema s nasljednicima, ovo bi moglo produziti ostavinsku pa cete cekati i dulje nego bi trebali na svoj dio.
    2. Ako nije istekla registracija, policija kad Vas zaustavi nece gledati da li je vlasnik ziv ili nije. Ako Vas negdje snime u prekrsaju, bolje da se ne zalite, nego jednostavno platite. Ako dode do prometne, mogli biste isto imati problema s osiguranjem, ovisno o njihovim uvjetima poslovanja. (Iskreno, ja sam koristio auto u istom slucaju)
  2. Hvala
    Satyagraha je reagirao na Jack Butler u Otac preminuo sudovi raspusteni - par pitanja   
    1. Ne možete koristiti njegove kreditne ili debitne kartice 
    2. Ne, ali nećete moći registrirati auto kad dođe vrijeme
    3. Možda. Treba vidjeti Zakon o mirovinskom osiguranju
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija