Jump to content

MareKiara

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je MareKiara objavio

  1. Prelako!!! Super komisija!!! Ustav i sustav nas nista nije pita, samo je on prica!!! Znaci ni jedno pitanje me nije pita!!! EU da izaberem pitanje!!! Zup zus i uredsko-prethodno pitanje, jedinstveno upravno mjesto, ko je zainteresirana osoba u zusu, sto je spis, osnovne evidencije, razlika između pečata i ziga!!! Lokalnu i službenike-sve klasika pitanja ona je jedina pitala malo detaljnije i vise pitanja al o svemu sam nesto rekla ili Muljala... Uglavnom prelako!!! Da sam učila 5 puta manje jednako bi prošla!! I imala sam vrimena sve ponovit između predmeta!!!
  2. Ajme draga hvala ti sta si mislila na mene i javila mi!!! Super sta si prošla, bravo, čestitam ti!!!

    Javim sutra kako je prošlo!! Taman sam dosla u hotel i sad cu malo ponovit, muz vec spava do mene!!

    Puno hvala!!!!

  3. Ma naravno da ces se sitit!! Ako se i ne Sitis. Pričaj nesto da vide da si učila!!

    Sretno i obavezno se javi!! Bit ce to sve super!!!

  4. Mene samo brine ta EU, jer je stvarno lose znam.. A ovo cu drugo probat nesto svojim ricima, a EU mi je to jako teško nego ga moram ucit napamet!!

  5. Ma to su sve price... Tako govore da nas pravnike pilaju zup i zus...

    Ma sta bude...

    Javi mi se tamo!!

  6. Ps-i ja čekam curicu i jedva cekam da ovo prodje da mogu ponosno i slobodno setat svoj drob po plazi!!

  7. Ja sam ti zavrsila strucno osposobljavanje, magistar prava sam!!

    Nemogu rec, stvarno sam učila, al sam se samo u jednom trenutku prestala zivcirat i zapitala sama sebe, zbog čega se ja živciram!! Zez mi je samo ako ne polozim ne znam bas ocu u deveti misec moć putovat u ZG... Znam onako sve, osrednje.

    A o kuci da ne pričam..

    Samo da prodje vise!! Nemogu vise bit zabijena u kucu...

    Koja si ti struka??? Meni je brat polaga drzavni ima tri miseca i govori da ima ekipa sta nista nisu znala i puštalo ih je. Da je to čista formalnost!!

  8. Zeza ja sam u sedmom misecu trudnoce!! Ne isplati se zbog ovog zivcirat.. Sta bude bit ce... Nikad nemos sve naučit niti sve znat... Dala sam sve od sebe, pa sta Bog da!! Ja sam se dosta bazirala na pitanja sa foruma.. Ostalo sam pročitala... Zup i zus malo bolje!!
  9. Meni je u subotu!! EU najlošije znam stalno je nesto odgadjam ucit pa cu je ova dva dana malo bolje... Ja cu jos jedan put malo ponovit i to je to... Sta znam znam, sta ne znam necu ni naučit... A zivcirat se oko ovoga necu!!! Sta bude-bit ce...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija