Jump to content

marija01

Korisnik
 • Broj objava

  39
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O marija01

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Otišla sam na bolovanje. Dala izvanredni otkaz zbog stvari koje su se dogodile i završetkom otkaznog roka dobivam papire. Bez dana otkaznog roka. 99 posto poslodavaca je mutno,na zalost radnici pristaju na sve,nisu upućeni i stalno ih se sa nečim straši.
 2. Svi odgovori su tu na strani poslodavca. Ja sam dala otkaz,pristala sam odraditi otkazni rok. Sve mi se to opet cini ne fer pa me zanima kolko ću platiti firmi ako se ne pojavi vise na području ali?
 3. Imate pravo. Karma dode kad tad.
 4. Sve ok,dan dva. Direktor očekuje da ču ja sad dva tjedna sjediti kraj nove djelatnice i pokazivati sto i kako se radi. Tolko sam već psihički iscrpljena od njih i toga iskoristavanja da ne znam više kaj reći.
 5. Imam još jedno pitanje. Da li ja moram uvoditi u posao svoju zamjenicu. Meni to ne piše u ugovoru.
 6. Znači nikako ne mogu smanjiti otkazni rok?
 7. Ipak sam odlučila dati otkaz. Sad me zanima da li mogu ja traziti manji posao ako donesem od poslodavca potvrdu da me prima u radni odnos i da me ne moze čekati.
 8. Tako ću i ja od sutra. Nema smisla da se stalno osjećam loše zbog nekih drugih ljudi. Direktor je plaćen da se posao odradi,da ima male troskove pa si nek smanji svoju plaću i osjeća se loše. Hvala Vam svima😄
 9. I još ste uvijek na istom poslu ili ste promijenili poduzeće?
 10. Ne mislim ja ići u rat. Znam da mogu dati otkaz ili trpiti tu nepravdu. Mogu si priuštiti da budem bez posla par mjeseci,samo mi se neda sve iz početka.
 11. Ja obavljam za vrijeme radnoga vremena jer se zurim i pod stresom sam svaki dan,dok ostali radnici odlaze doma u 12. Isto su prijavljeni na puno radno vrijeme. Mene zatrpavaju sa poslom da moja kolegica moze dolaziti u 9. Moj je cilj da mi poveća plaću ili zaposli jos nekoga jer pucam.
 12. Vi meni govorite da ja moram raditi 30 posto povećanja posla za istu plaću po zakonu?
 13. Jos bi napomenula da ja jedina radim osam sati na dan. Ostali radnici odlaze i dolaze kako imaju posla. Kad sam ja doma moji poslovi ostaju a od kolegice ja moram napraviti.
 14. Da,povezani su. Radim kao administrator.
×
×
 • Napravi novi...