Jump to content

minka86

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. hej minka86 vidim da si bila u potrazi za skriptom za javnu nabavu pa bi te molila ako je kako moguće da mi pošalješ na

    helenchi22@gmail.com

    puno ti hvala

  2. Eu-mladi ispitivač traži da znate sve u detalje. Ako znate prekine vas..neke je rušio. Pitao me komisiju i kriterije. Zup i uredsko-pitala je osnove Al isto traži da se zna svaka definicija koju pita. Lokalna i sluz- pita osnove od definicija do nabrajanja i kad nabrajate a naročito u službenickim morate znati sve nabrojati. Jedni kažu da je bila stroga i da je rušila. Uglavnom sve vam ovisi o komisiji. Ja sam VSS I pitali me osnove Al se očekuje da znaš sve kaj pitaju i kao što sam rekla bilo je rušenja.
  3. Oprosti na smetnji.polazem posebni dio financije i javna nabava pa me zanimaju tvoja iskustva ako se sjecas jos i ako imas skriptu.

    Hvala

  4. Draga Tina..molim te jel mi mozeS reci kako je izgledao posebni dio financije i jesi li ucila po nekoj skripti..?na poyslu sam najvise radila javnu nabavu i nisam uopce upucena u proracun,poreze i racunovodstvo i nemam pojma kako da krenem.. najgore je sto neznam ni kako se prikazuje proracun pa ako i imam materijale sa sobom neznam kakp se sanci oko toga..

    Unaprijed hvala na odgovoru.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija