Jump to content

zlajavk

Korisnik
 • Broj objava

  10
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O zlajavk

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Ima li tko kakve informacije da će se uskoro mijenjati zakon i način izračuna mirovine? Odnosno da se neće računati deset najpovoljnijih godina nego cijeli staž?
 2. Poštovani prof! Koliko ovaj novi zakon utječe na vašu tablicu za izračun?
 3. Slažem se... Zakon se izglasava većinom u Saboru RH. Ali Vlada je većina, zar ne? Želi samo reći da to mogu riješiti ako žele.
 4. Mjera koju je donijela vlada svojom odlukom. Kako ju je donijela tako ju može i ukinuti ako želi. Nije potrebno uporište u zakonu nego volja da se to napravi i uistinu ukinu sve loše odluke donesene po braniteljsku populaciju. Mislim da je mogao biti veći pritisak da se ukine i ovo smanjenje...
 5. Jača ja struja koja traži povrat ovaj preko 5000 nego 3500... ( svi generali, visoki časnici, invalidi, predsjednici Bran.udruga itd.) U 3500 je stoka sitnog zuba, dočasnici, vojnici itd.
 6. Opet sirotinja zadnja na red...ako i dođe uopće
 7. Jel se to sad onda odnosi i na mirovine preko 3500 kn ili samo za preko 5000 kn? Mislim jel odlučuju o oba slučaja?
 8. Pozdrav, jel se zna koje bi izmjene trebale biti za mirovine po posebnom propisu?
 9. Pa u privitku je dolje tablica do 2016. godine...
 10. Gospodine prof puno hvala na vašem zalaganju,trudu i ažuriranju tablice! I usput još jedno pitanje za pripadnika brigade koji ide u mirovinu sa 30.09.2016. Naime on ima HRVI 20% te što znaći u tom slučaju izračun u ovoj tablici,te jel ima to kakav utjecaj na iznos mirovine?
×
×
 • Napravi novi...