Jump to content

lidija80

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. citajuc tebe, kao da sebe slusam. Ne znam cega bih se sad prije primila. Kao da sve ucim iz pocetka. Ma ja sam uvjerena da ce objavit komisiju najkasnije 15.12. tako da imas 5 dana da proletis po pitanjima. Ali znam da bi bilo genijalno da uspijes saznat i prije. Mozda kod tog lika cak i osobno:)
  2. Tak je i meni. Ja sam trazila koji od zadnjih rokova u mjesecu pa ocito treba ocekivati poziv u ponedjeljak:( Kad sam isla prijavljivat, dvoumila sam se hocu li pocetak roka zbog blagdana ili kasnije. Sad mi je drago da sam ipak za kasnije jer nemam pojma koliko god ucila!!!!!!! Hvala ti na informacijima-forum je zamro u odnosu na prijasnje mjesece. Drago mi je da uvazavaju zelje. Drzim nam palceve da uspijemo!
  3. jooooj, pricaj mi! Ja se jos uvijek nadam da necu bit na samom pocetku. A nisam nista jos dobila... Jesi ti trazila koji odredjeni datum ili?
  4. hocete zvati za slusanje danas ili u ponedjeljak jer je 1. na subotu?
  5. ja sam cak mislila zvati ministrastvo al ne znam jel jos prerano. Ako je netko vec nesto saznao, molim da javi svima
  6. Jel kome vec stiglo rjesenje? Ima li kakvih informacija o pocetku roka?
  7. e, pa ja ga ne ucim, makar me i rusili zbog toga. Najbolje da sad jos i to ucim paralelno pa da mi se sve pomijesa. Bit cu sretna ako i ovaj "stari" zapamtim
  8. ekipa, jel mislite ucit zakon o izvrsenju kazne zatvora i zakon o zastiti osoba s dusevnim smetnjam? konkretnije-jel ga mislite uopce pogledati? meni se to ne cini potrebnim
  9. hoce li netko podijeliti dojmove i pitanja s ovog roka?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija