Jump to content

tomycrosound

Korisnik
  • Broj objava

    18
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Hvala
    tomycrosound je dobio reakciju od Ruby_Danderfluff u Ravnopravno roditeljstvo nakon razvoda braka   
    Završeno.
    Na kraju je ex pristala na ono što sam ja prije 2 god predlagao - jedno dijete prijavljeno na njenoj adresi, drugo dijete ostaje na mojoj. A viđanja su 7/7 kod jednog i drugog roditelja. Alimentacija 1000 ona meni, 1000 ja njoj. Na ruke. 
    Malo je blesava ta podjela adresa, no to je kompromis na koji sam i ja morao pristati buduci da EX nije dozvolila da zadrze moju adresu oboje (iako je i ta mogucnost otvorena bila, pod uvjetom da nece biti zalbe), niti ja dozvoljavam promjenu adrese za oboje, na njenu adresu.
    To je to. 
  2. Hvala
    tomycrosound je dobio reakciju od Ruby_Danderfluff u Ravnopravno roditeljstvo nakon razvoda braka   
    Nije se gospođa protivila tome u ove dvije godine. Tako je djeci i nama odgovaralo i tako se nastavilo sve do sad. Malo glupo zvuči jedan dan tamo, jedan dan vamo, ne bih volio da tako PIŠE u presudi.. no još je gore ono djeca stanuju s jednim roditeljem, a drugog viđaju dva puta tjedno po 2-3 sata. Taj drugi ne odgaja svoje dijete, on ga samo viđa i meni je to nepojmljivo, neprihvatljivo. 
    Vidjet ćemo, znam da su šanse male, no pitam se jel Milan jedini u hr kojemu je tako sud odredio, a bez dogovora roditelja?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija