Jump to content

morsi prasac

Korisnik
  • Broj objava

    20
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Hvala
    morsi prasac je dobio reakciju od rafael78 u eos matrix   
    EOS matrix, b kapital etc osim što su dosadni do vraga imaju puno tel.brojeva. Zamijenite sim karticu na mob. telefon isključite i to je to. Ukoliko ste piatili i jednu (1) lipu ili priznali "operateru" da postoji dug- naj.... ste. Nitko Vam ne može ustezati novac s plaće .mirovine etc, ako ne postoji admin.zabrana ili ovršna isprava na FINI. Zato put pod noge kod poslodavca i u FINU-(ovu potonju ćete platiti za informaciju. Tražite ispis na usb i platit ćete 25 kn. ako želite papirnati izveštaj mogle bi vam oći ispasti od računa koji FINA zaračunava po stranici ispisa
  2. Sviđa mi se
    morsi prasac je dobio reakciju od sssunceee u Tužba za ukidanje alimentacije   
    kad vam bude trebalo ostavite broj mob. ili mail rado ću vam poslati obrasce i objašnjenja samo Vas molim da ne komentirate stvari koje nemaju veze s predmetom jer na sudu takve stvari ne prolaze. Skupite pismene dokaze o predmetu ja ću vam pomoći za dalje. ovo nije napisano da bih ispao jako pametan ili da se igram admina već da pomognem čovjeku ako on to stvarno želi.
  3. Hvala
    morsi prasac je dobio reakciju od Ruby_Danderfluff u FINA Ovrhe/kako uštedjeti cca 300kn   
    Ovim putem obavještavam sve koji su ovršeni a ne znaju koliko da te podatke kao što je poznato ima Financijska agencija da se izlistaj ovrha PLAĆA. Dakle izlistavanje i printanje cca 20stranica platit ćete oko 300kn. Kako izbjeći toiko plaćanje. Kad dođete u FINU ponesite USB stick neka vam kopiraju na njega bez printanja na papir. Platit ćete kao u primjeru 25kn! Naglasite da ne želite ispis već kopiju na USB. Kopirat će vam bez ikakvih pitanja. Ovo sam napisao jer želim pomoći nesretnicima poput mene. Napisano pod kaznenom odgovornošću.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija