Jump to content

KiaraM

Korisnik
 • Broj objava

  247
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O KiaraM

 • Rang
  Iskusan

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. KiaraM

  Amex

  Hvala Vam, ne javljam im se, ali vidim po brojevima da su to oni. Zanimalo me čisto da znam jer krajem 5 mjeseca je bio zadnji razgovor i prijetili su time. Oprostite, čujem da stvarno prijetiju u zadnje vrijeme zbog zastoja.
 2. KiaraM

  Amex

  Poštovani! Evo ja sam u strahu, Eos stalno naziva jer 3 mjeseca im ništa nije sjelo, razmišljam da možda ne pokrenu ovrhu na nekretnini dug u očevidniku je 19, 700, a kod njih 15, 700 kn. Prije zastoja se redovno skidalo, muči me ako su se i upisali na fini da li ako im ja nešto uplatim to se neće vidjeti u očevidniku? I zanima me vlasnica sam samo 1/6 nekretnine , otac je vlasnik 5/6, da li mogu sto pokrenuti posto je zastoj svega. Bojim se, a ne vidim smisla u dobrovoljnim uplatama jer se ne vide u očevidniku.
 3. KiaraM

  Amex

  Da, u specifikaciji sad, a namirivat će se u korist PBZ- onog tko je pokrenuo prvi ovrhu, jel tako. Zanima me, nadam se da dok krene da neće vise nazivati? Imate kakva sazananja da li će se produžiti ovrhe?
 4. KiaraM

  Amex

  Onda će se skidati na njihov žiro ili će si prebaciti od PBZ? I tko je u očevidniku sad Eos ili PBZ?
 5. KiaraM

  Amex

  A zašto je onda i Eos navedeni, isti broj ovrhe je, samo su sad stavili svoj žiro?
 6. KiaraM

  Amex

  Možda vise neće nazivati kad to krene?
 7. KiaraM

  Amex

  Pozdrav! Evo ja danas malo gledala e građani i u specifikaciji ovrhe za plaćanje 1 je bio PBZ, a sad vidim da je navedeni Eos, znaci da će prisilna naplata ići njima?
 8. KiaraM

  Amex

  Hvala, zadnji razgovor je bio strašno neugodan, samo prijete, pa se čovjek počne bojati.
 9. KiaraM

  Amex

  Evo ja se vise ne javljam Eosu, zovu svaki tjedan, zadnje su tražili platnu listu i prijetili da će pokrenuti ovrhu na pokretninama ili NEK. na to sam samo rekla da moraju dokazati da se ova ne naplaćuje i rekla da me ne uznemiravaju. Zanima me ako će obustava biti još 3 mjeseca sto oni mogu, imaju još kakve mogućnosti,
 10. KiaraM

  Amex

  Uredno se otplaćuju od 7 mjeseca 2019, otplatila sam više od pola 20,000 kn, još 18 mi je ostalo, da nije zastoja i dalje bih se skidalo. Bezobrazni, su prijete, imaju odgovor na sve. Ovo je bio zadnji razgovor definitivno. Izluđuju ljude.
 11. KiaraM

  Amex

  Zvala me iz Eosa, nisam uplatila traži platnu listu, ja sam rekla da oni nemaju pravo tražiti platnu listu, bila sam ljuta, rekla sam da hocu da mi se skida prisilnom naplatom i da me ostave na miru. Govori da ja trebam uplatiti da će promijeniti predmet ovrhe, da fina prica gluposti da je stvaran dug kod njih. U pon će opet zvati ja sam rekla nek se promijene kao ovrhovoditelji., da im se više ne javljam.
 12. KiaraM

  Amex

  Hvala, mene samo zanima sto ako se ne postupa po njihovom traženju, koje mogu biti sankcije.
 13. KiaraM

  Amex

  I prijete da ce promijeniti predmet ovrhe?
 14. KiaraM

  Amex

  Kako da ih se rijesim?
 15. KiaraM

  Amex

  Evo danas poziv EOS Matrix, pranje mozga, pitanja da li cete uplatiti barem ne sto simbolično. Zanima me ja sam ovrsena, oni traze uplate da ja priznam dug, ali dug već postoji samim time sto sam u blokadi,. Zanima me da znam sto se moze dogoditi ako ja njima recimo platim svaki mjesec 100 kn, sto oni mogu napraviti kad sam ja vec u blokadi?
×
×
 • Napravi novi...