Jump to content

KiaraM

Korisnik
 • Broj objava

  232
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O KiaraM

 • Rang
  Iskusan

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. KiaraM

  Amex

  Uredno se otplaćuju od 7 mjeseca 2019, otplatila sam više od pola 20,000 kn, još 18 mi je ostalo, da nije zastoja i dalje bih se skidalo. Bezobrazni, su prijete, imaju odgovor na sve. Ovo je bio zadnji razgovor definitivno. Izluđuju ljude.
 2. KiaraM

  Amex

  Zvala me iz Eosa, nisam uplatila traži platnu listu, ja sam rekla da oni nemaju pravo tražiti platnu listu, bila sam ljuta, rekla sam da hocu da mi se skida prisilnom naplatom i da me ostave na miru. Govori da ja trebam uplatiti da će promijeniti predmet ovrhe, da fina prica gluposti da je stvaran dug kod njih. U pon će opet zvati ja sam rekla nek se promijene kao ovrhovoditelji., da im se više ne javljam.
 3. KiaraM

  Amex

  Hvala, mene samo zanima sto ako se ne postupa po njihovom traženju, koje mogu biti sankcije.
 4. KiaraM

  Amex

  I prijete da ce promijeniti predmet ovrhe?
 5. KiaraM

  Amex

  Kako da ih se rijesim?
 6. KiaraM

  Amex

  Evo danas poziv EOS Matrix, pranje mozga, pitanja da li cete uplatiti barem ne sto simbolično. Zanima me ja sam ovrsena, oni traze uplate da ja priznam dug, ali dug već postoji samim time sto sam u blokadi,. Zanima me da znam sto se moze dogoditi ako ja njima recimo platim svaki mjesec 100 kn, sto oni mogu napraviti kad sam ja vec u blokadi?
 7. KiaraM

  Amex

  Istina, hvala Vam!
 8. KiaraM

  Amex

  A sto ce onda, maltretirati mi muza?
 9. KiaraM

  Amex

  Tako sam i mislila kako da se ih rijesim dok zovu, oni tvrde da im ja moram dodatno vrsiti uplate.
 10. KiaraM

  Amex

  I gdje se vidi ako im ne sto plati? U ocevidniku je dug 19790, a kod njih 15700?
 11. KiaraM

  Amex

  Zvali me danas iz Eosa, traze da ne sto uplatim, ja kazem da je zastoj 3 mjeseca, a oni da im moram vrsiti uplate, da je stanje u ocevidniku krivo, da oni imaju pravo stanje. Da ce oni to knjiziti, ja kazem ja sam vec u blokadi, a oni meni mozemo mijenjati sredstvo ovrhre, to mogu ako se dokaze da se na novca im sredstvima ne naplaćuje. Sto da radim, nazivaju, prijete. Molim pomoc sto da radim.
 12. KiaraM

  Amex

  Tako sam i mislila, hvala Vam, nije mi jasno zasto su mi rekli da ce me svaki mjesec zvati, pa nisam luda da im placa na njihov racun i to ne bude ni u ocevixniku, a nisu ni upisani kao ovrh. A ja sam vec u blokadi ne mogu mi nista, uredno ofplacujem.
 13. KiaraM

  Amex

  Da, a sto ako dobim kredit, oni ce uplatiti u korist PBZ? A sto se tice stanja na fini i kod njih kako to funkcionira? Kako to da je razlika?
 14. KiaraM

  Amex

  Ja mislim da njima nisam duzna nista placa ti osim onog sto se uzima i zatrazila sam kredit u Zabi na temelju Očevidnik i ako ga dobijem oni ce prema stanju iz ocevdnika postupiti i platiti PBZ, a ne njima jer su oni upisani kao ovrhovoditelji.
 15. KiaraM

  Amex

  Zasto je drugacije na fini, a sto je s tim sto oni fraze da im se jos uplacuje, a sad je zastoj i nisu upisani i ako im se plati gdje se to biljezi ako ne ide preko fine, nego na njihov racun.
×
×
 • Napravi novi...