Jump to content

zorko

Korisnik
 • Broj objava

  471
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

  Nikad

O zorko

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Pokrećem temu u vezi nastavka poslijediplomskog doktorskog studija nakon magistrija i proteka roka za doktorate izvan doktorskog studija i to upisom u V semestar. Zanimaju me vaša iskustva, obaveze troškovi i dr.
 2. Uvodim novu temu u vezi troškova poslijediplomskog doktorskog studija. Na pravu u Zagrebu su 8.500 kuna po semestru, a ima ih 6. Također traže i 14.000 kuna za troškove postupka i obrane doktorata! Zanimaju me vaša iskustva na drugim fakultetima.
 3. zorko

  Upis u komoru

  Plaća se kunska protuvrijednost 5.000 eura nakon odobrenja upisa, a prije prisege. Ne plaćaju odvjetnički vježbenici koji su radili 3 g. kod odvjetnika pa se upisuju u Komoru.
 4. Plaća se kunska protuvrjednost 5.000 eura nakon odobrenja upisa, a prije prisege. Ne plaćaju odvjetnički vježbenici koji su radili 3 g. kod odvjetnika pa se upisuju u Komoru. Možete otići osobno u HOK u Koturašku ul. 53/II.
 5. Ako je prof. bio na skijanjau mogli ste ga pričekati da se vrati. Također se malo odvjetnika razumje u propise fakulteta i postdiplomskog jer je takvih predmeta malo u praksi.
 6. Kolegice, kao prvo mentora bi trebao naći sam student. Ako ga nema iz te teme na Fakultetu mogli ste naći s nekog drugog fakulteta bez obzira da li kod njih predaje ili ne. To što je prof. otišao u mirovinu ne znači da ne može biti mentor i sa vama dovršiti rad na disertaciji. Jedino ako je slučaj da se on više ne želi time baviti. Obično prof. u mirovini nastave honorarno predavati na PDS. i to do 75 g. Mislim da nema potrebe da se ispisujete ili tražite povrat školarine već sami nađite mentora s nekog drugog fakulteta, objasnite mu situaciju i dovršite disertaciju. Najbolje nekoga iz Split
 7. Kolegice, kao prvo mentora bi trebao naći sam student. Ako ga nema iz te teme na Fakultetu mogli ste naći s nekog drugog fakulteta bez obzira da li kod njih predaje ili ne. To što je prof. otišao u mirovinu ne znači da ne može biti mentor i sa vama dovrši rad na disertaciji. Jedino ako je slučaj da se on više ne želi time baviti. Obično prof. u mirovini nastave honorarno predavati na PDS. i to do 75 g. Mislim da nema potrebe da se ispisujete ili tražite povrat školarine već sami nađite mentora s nekog drugog fakulteta, objasnite mu situaciju i dovršite disertaciju. Također vam Fakultet, a po
 8. Kolegice pročitajte što je do sada napisano na temu postdiplomski pa će vam sve biti jasno.
 9. Pitajte u tajništvu ili pogledajte na stranicama fakulteta, može može umjesto prosjeka i preporuke 2 profesora. Inače niste trebali radi ovoga otvarati novu temu. MOLIM ADMINSTRATORA DA PREBACI U TEMU POSTDIPLOMSKI
 10. Kolegice je li vam mentor pregledao rad i jeste li magistrirali?
 11. Da li je netko pri kraju doktorata izvan doktorskog studija ili se je nakon magisterija upisao na III godinu doktorskog studija?
 12. Da li je netko pri kraju doktorata izvan doktorskog studija ili se je nakon magisterija upisao na III godinu doktorskog studija?
 13. Jedan autor je skopio ugovor za objavu knjige o Domovinskom ratu u jednom kraju sa Udrugom dragovoljaca. Odmah mu je isplaćeno 50% honorara te je on predao materijal za objavu. Izdavač traži da od 800 kartica izbaci oko 10 % ne navodeći razloge zbog čega i tko to točno traži. Ne navode da li im je knjiga prevelika ili ne žele da se objave neki dijelovi. Dakle radi se o cenzuri knjige. Autor na to ne pristaje već traži da se objavi tekst knjige u cijelosti bez kraćenja. Koje su sada mogućnosti, raskid ugovora, povrat novca, ima li autor pravo tražiti da se knjiga objavi bez kraćenja..... Ugo
 14. zorko

  kleveta ili ne

  Neće ona vas tužiti, a činjenica da vam je vratila novac ukazuje na to da se uplašila kaznene prijave. Jedno ste joj pokvarili"posao" da dalje vara ljude. Ako vam se javi recite joj da vam se više ne javlja jer će te protiv nje podnjeti kaznenu prijavu zbog pokušaja prevare.
 15. Da li se je netko upisao u zadnje vrijeme na, je li počelo i kakva su iskustva?
×
×
 • Napravi novi...