Jump to content

wolf3301

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, Prošle godine sam dobio kaznu za brzu vožnju. Žalio sam se na istu te sam na kraju dobio umanjenu. E sad, rok za uplatu je bio negdje do kraja veljače, ali ja ću tek sad kroz svibanj biti u mogućnosti to platiti. Na e-građanima vidim često promjene u predmetu, ali ne mogu vidjeti detalje jer sam na osnovnoj razini sigurnosti. Zanima me da li će se validirati uplata bez obzira što je uplaćujem 3 mjeseca nakon završetka roka za uplatu? Hvala!
  2. Bez obzira što nisam sam dao otkaz nego mi ga je dao poslodavac?
  3. Pozdrav svima! Prije mjesec dana sam počeo raditi u novoj tvrtki i shvatio sam da nisam baš zadovoljan. Prije toga sam bio zaposlen skoro 3 godine. Ovdje sam potpisao ugovor na godinu dana sa 3 mjeseca probnog roka. Zanima me da li bi ostvario pravo na naknadu za nezaposlene u slučaju da dobijem otkaz jer nisam zadovoljio uvjete na probnom radu? Hvala!
  4. Poštovana, Hvala na odgovoru. Pročitao sam sada čl. 12., ali ga ne razumijem u potpunosti. Koliko sam shvatio prestali su s naplatom jer nije bilo uplata zadnjih 6 mjeseci. Naime radim, a zadnjih 6 mjeseci plaćam direktno EOS Matrixu. Nadam se da bi mi mogli malo objasniti taj članak zakona. Hvala!
  5. Poštovani, Imao sam više ovrha koje se vuku već više od 3 godine. Iznos se smanjivao kako bi mi skidalo od plaće, ali se danas dogodila jedna nejasnoća. Naime, prije 2 tjedna sam dobio poziv da se očitujem da li želim da se izvrši stečaj potrošača nad mojom imovinom, to mi je već bilo malo čudno jer je na pozivu iznos dugovanja bio mnogo manji nego što znam da dugujem. Na taj poziv sam se očitovao da ne želim stečaj. Provjeravajući pretinac na e-građanima prošli mjesec 2.5. mi je iznos neplaćenih osnova za plaćanje bio skoro 5000 eura, a sada je 1100 eura. Ne znam što se tu dogodilo... Je li možda dio otišao u zastaru s obzirom da sam blokiran (po FINI) 1286 dana neprekidno? Hvala svima i lijep pozdrav! P.S. Nisam nikakve obavijesti ni slično dobio, osim tog poziva za stečaj potrošača.
  6. Ispravak, nema uplatnice. Evo Vam apsolutno sve što je došlo. Ne znam koji podaci mogu biti u javnosti, a koji ne pa sam precrtao što sam mislio da se ne smije vidjeti.
  7. Pozdrav svima Imam upit u vezi jedne situacije koja mi se danas dogodila. Dakle, imam više ovrha zbog nekih svojih, rekao bih glupih, odluka iz prošlosti... Neke su riješene, a neke su ostale još otvorene. Imam dug prema HT-u iz 2019. god. kojeg je otkupio EOS Matrix. Danas mi je poslodavcu došla uplatnica da mora uplatiti moj preostali dug u iznosu od 6500 kn. Zanima me da li uopće to smiju napraviti zakonski s obzirom da poslodavac sve radi po pravilu po pitanju uplaćivanja dijela plaće na zaštićeni i dijela na blokirani račun, te što sada napraviti? Hvala na odgovorima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija