Jump to content

željko živčić

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Sviđa mi se
    željko živčić je dobio reakciju od Spitfire u Novi zakon o braniteljima i prodavanje magle braniteljima   
    Moderatoru : Pročitao sam i sada je u redu,ispričavam se na svojim riječima.Također : svako dobro.
  2. Sviđa mi se
    željko živčić je dobio reakciju od drot13 u Novi zakon o braniteljima i prodavanje magle braniteljima   
    Moderatoru : Pročitao sam i sada je u redu,ispričavam se na svojim riječima.Također : svako dobro.
  3. Hvala
    željko živčić je reagirao na Spitfire u Novi zakon o braniteljima i prodavanje magle braniteljima   
    Kakova crna diktatura Željko?
    Da razjasnimo odmah nešto, nalazimo li se na portalu za promicanje istine, bilo kakove vrste ili na pravnom portalu? Meni se čini na pravnom, s naglaskom na ono pravni (samo mi se nemoj odmah nešto uvrijedit, zašto, objasnit ću poslije).
    I hrvatski pravni portal kao takav ima određena pravila kojih bi se svi korisnici trebali pridržavati. No kao što već rekoh, kako je braniteljska populacija specifična, poradi zasluga za stvaranje neovisne RH, a posebno zbog nastalih problema u ostvarivanju svojih prava, tako je i podforum OSiB specifičan i uvijek se dopuštalo malo više. Katkad i previše. I dopuštale su se svačije istine i razne reakcije na iste do određene granice. I ta granica nema veze s diktaturom nego samo sa kulturom i načinom ophođenja sa i prema drugim korisnicima neverbalne komunikacije. Pa i prema onima koji će samo pročitati.
    Zašto te zmolih da se ne uvrijediš te ti pokušao objasniti na ovaj način? Zato što sam i sam imao svoju istinu ovdje, ali svaka objava je pisana s preostalom mrvom kulture i pažnje što napisati. I to je ono što bih tražio od svih kao moderator, a posebno od branitelja. Tako da objavljivati neke stvari ovdje nema potrebe jer nemaju nikakove veze s pravom niti su primjerene pravnom portalu. Lijep pozdrav&sve najbolje.
     
  4. Hvala
    željko živčić je reagirao na MarkoDelija u Novi zakon o braniteljima i prodavanje magle braniteljima   
    Kad smo kod nepravdi, eto ja sam kao što sam gore objavio dobio od oca civilnu mirovinu prema HZMO, piše iznad tko je bio i što, čak mi ne žele priznati niti dodatak 40% na bodove prema članku 48. ZOHB za više od 1440 dana BS (ima 1830) i status dragovoljca jer kažu to ide od 1.1.2019. 
    Jednostavno umro je god dana prerano... I goni se...
    Drugo je njegov HRVI... On je umro od bolesti od koje je obolio 1993. nakon maslenice, od povratka sa Maslenice u 7. mjesecu 1993. do negdje 3. mjeseca 1994. on je izgubio preko 30 kg, ispostavilo se da ima dijabetes tip 2, uzrok stres u obnašanju dužnosti (već tad su mu govorili da ide u mirovinu on rekao da mu ne pada na pamet) a tu je i PTSP (jer je imao čovjek u sklopu dužnosti zadatke nakon kojih nitko normalan ne može ostati "čist")
    EDITIRAO MODERATOR
     a oni su mu rekli da nema ptsp, oštećenje je manje 20%, da dijabetes nema veze sa stresom niti ptsp-om... Ma strašno, i danas nemamo nikakva prava prema ZOHB jer on nema HRVI. Onda gledam papire od dijabetesa, jer od njega je ostao 100% invalid, slijep, noga amputirana i još 101 stvar i na kraju je umro od njega... Jedan doktor piše da je obolio 1993. od posljedica stresa u obavljanju dužnosti, drugi da je obolio 1994. od istog, treći da je obolio 2001. čak imam papir da je dijabetes dobio 2016. a on već bez noge, na inzulinu od 2001., poluslijep tada bio... a uz to sve od 2001. ležao i po psihijatriji povremeno i bio nakljukan da je jedva govorio...zakazali svi od doktora koji nisu niti gledali stare nalaze do komisija... A da ne pričam što sam se ja kao dijete praktički svega naslušao jer je on imao toliko toga u sebi da se morao nekome "istresti" pa je pričao doma nama o tome, Bog te ja sam dobio ptsp što mi je sve ispričao... Ma ne znam što reći... Ajde da je neki mobilizirani pa bio malo u vojsci pa ga otepli ali čovjek dragovoljac od prvog dana (narodna zaštita ga nema ali bio je i tamo), zapovjednik satnije od 6. mjeseca 91', časnik, 12 godina u vojsci... Ma nije mi jasno... Možda je problem i što nikad nije bio politički aktivan i ni u jednoj stranci dok su svi mahali iskaznicama nego je bio vojnik i zapovjednik i obavljao svoj posao... 
  5. Hvala
    željko živčić je reagirao na Draganec u Novi zakon o braniteljima i prodavanje magle braniteljima   
    Najzalosnije u toj cijeloj prici je sto moras dokazivati istinu, koja ce potrajati i kostati zivaca. Nisi jedini.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija