Jump to content

Bozomax

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Bozomax objavio

  1. Poštovani,imam kaznenu prijavu u Austriji,mogu li tražiti da mi se sudi u Hrvatskoj? Ako ne a osuda bude na moju štetu,može li me Hrvatska izručiti u Austriju? Tereti me se za kazneno djelo da nisam platio smještaj u jednom motelu i sa kamatom je cifra 7000€ , a u stvarnosti je cifra bila 570€ . Niti sam ikad dobio raćun,niti vlasnik ima kakav ugovor samnom,plaćao sam na tjednoj bazi u gotovini i zadnji tjedan nisam platio jer mene nisu platili za rad .

  2. Poštovani, moje pitanje je slijedeće , osuđen sam na uvjetnu kaznu ali tijekom suđenja prije donošenja uvjetne kazne dotična osoba me je ponovo prijavila za prijetnju . Presudu sam dobio od prvi put i sad mi je došao poziv za sud sa istom osobom isto za prijetnje samo drugi sudac . Presudu sam dobio 2017g. a dotična osoba me tužila 2015.g da li sad taj slučaj ima veze sa mojom uvjetnom ili uvjetna vrijedi od dana kad je presuđena? 

    Zahvaljujem na odgovoru.

    Prijetnje

    Upravo sad, Ruby_Danderfluff je napisao:

    Smijemo se, ali ja imam poznanika koji lovi samostrelom, odnosno lukom i strijelom, koliko vidim, oružje s tetivom čija je snaga natega manja od 450 N je oružje kategorije D za koje nije potrebno odobrenje... je li to dovoljno za lov, to neka procijene stručnjaci. Hoću reći, gdje ima volje, ima i načina.

    Koliko mi je poznato , u Hrvatskoj je još uvijek zabranjeno loviti sa samostrelom , ispravite me ako griješim 

    Prijetnje

    Ne znam po čemu ste zaključili da sam nestrpljiv prema oružju ?Jedino ako ste nestrpljivost usporedili sa željom i ljubavlju prema lovu i jednoj vrsti hobija sa kojom sve poslovne probleme stavljam sa strane, a sve to navedeno oduzeo mi je sud Republike Hrvatske koji bi trebao uzeti u obzir sve dokaze , motive , i držati se iznad svega Zakona Republike Hrvatske a ne zbog privatnih poznanstva presuditi u korist osobi koja je imala samo "rekla kazala" . Sad ovaj dio o sudu slobodno procijenite kao ogorčenost, ljutnju , razočaranje i sve ostalo . Lp

    Prijetnje

     Hvala na savjetima , bio sam relativno dosadan po pitanju toga i odgovorila nije u više navrata da nemam nikakva prava više , dao sam 5000€ jer sam bio siguran u pobjedu na sudu (znao sam da najgore što može biti je uvjetna ) , ali zbog samog principa i želje da budem lovac sam išao do kraja , bolje da sam tih 5000€ dao djeci bez roditelja ili sl, više bi imao koristi . Ali svejedno hvala vam još jednom na savjetima .

    Prijetnje

    Za ovu prijetnju izgubio sam svakako uništena mi je mogućnost biti lovac jednog dana (a živio sam za to ) , a sama rasprava u vezi tako nečega mogla bi dovesti samo do kontraefekta . 

    Prijetnje

    Kako i gdje da to napravim ? Svi su mi rekli da kad sam uložio žalbu i dobio pravomoćnu presudu da je to gotova stvar . Može li mi netko preporučiti negdje da odem da se raspitam ? 

    Prijetnje

    Poštovani , da vas pitam da li postoji tko iznad vrhovnog suda ? Doduše osuđen sam za navodne prijetnje jednoj gospođi , iako je dokazano da njena kćer daje lažne izjave na sudu , da je njen suprug izjavio da nisam nikad prijetio , da je ona sama rekla da je bila nakon dva tjedna od navodne prijetnje kod mene u kući (ako se bojala za život kako je i navela,ne vjerujem da bi došla mi u kuću) , da sud nije htjeo čekat da moj svjedok dođe iz Nizozemske , ja sam optužen za prijetnji i poslao sam žalbu na vrhovni sud ali na moju žalost a kako kaže i odvjetnica oni nisu ni pročitali moju žalbu ,nego poslali potvrdnu presudu samo da me se riješe. Da li postoji ijedna ustanova da se mogu žaliti i probat izboriti se za istinu ? 

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija