Jump to content

venoholu12

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Evo dio teksta ako nekoga zanima . Još jedno važno pitanje za korisnike inkluzivnog dodatka postavlja Bojan Hajdin, a tiče se mogućnosti da se iznosi inkluzivnog dodatka vežu uz prosječnu plaću. Naime, otkako je prošle godine donesen, inflacija je već pojela dio tog iznosa. Zato predlaže da se inkluzivni dodatak veže ili uz prosječnu plaću, ili da se s njom usklađuje dva puta godišnje. - Osigurali smo način da Vlada donosi odluku o tome kolika će biti osnovica za isplatu inkluzivnog dodatka i uvijek možemo preko povjerenstva Vlade uputiti zahtjev za povećanje osnovice. Nije potrebno ići u promjenu zakona, Vlada može podignuti osnovicu, odgovorila je Ljubica Lukačić.
  2. Dodao bih jos 40 posto HRVI-a imam u svezi zarobljavanja 56 dana u logorima Stara Gradiska i Manjaca.
  3. Zahvaljujem svima koji su se ukljucili u ovu temu te svojim znanjem pomogli meni a ujedno i drugima da budu nesto pametniji.
  4. Imam 40 posto trajno ali za mirovinu mi pise 30 posto u svezi rata.40 posto sam dobio kasnije ali posto sam bio u minimalnoj braniteljskoj govorili su mi da tih 10 posto nema utjecaja ,dali imate kakav savijet što mi se isplati sada uraditi te isplati li se ?
  5. Prilozio sam i rijesenje gotovo iste komisije vjestaka koje me je stavilo u mirovinu gdje pise 30 posto bolescu zadobive u obrani suvereniteta Republike Hrvatske a djelom 70 posto ozljedom izvan rada.Nisu mi priznali ozljedu na radu iako se prometna desila na povratku sa posla.
  6. U invalidskoj opcoj mirovini sa trajnom nesposobnosti za rad i psihickim dijagnozama F06.3 F07.9 F 62.0 U mirovini sam zsvrsio ne zbog rata HRVI 40% vec zbog prometne nesrece gdje sam bio 24 dana u komi sa paralizom desne strane tijela zbog ugrusaka krvi u mozgu koji su se nakon nekog vremena razisli pa mi se vratila pokretljivost. Zanima me dali imam pravo na Inkluzivni dodatak ? Odrekao sam se Hrvi invalidnine zbog koje nebi mogao primati ID ako bi ga dobio.Zahtjev i dokumentaciju sam predao 16.08.2024.
  7. U invalidskoj sam mirovini sa psihickim dijagnozama F06.3 F07.9 F 62.0 Zanima me dali imam pravo na Inkluzivni dodatak ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija