Jump to content

dtr0501

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. dtr0501

  Molim savjet/pomoc

  Poštovani, sto se tice dugovanja potpisan je ugovor s ostecenim da ce sva steta, odnosno dug, biti pokriveni. Ukoliko ne gotovinski tada kompenzacijom(nekretnina). S obzirom da nikada nisam kaznjavan za ista, sto mogu ocekivati? Takoder, moze li mi netko reci, kako doci do zamjenice drz. odvjetnika da bi se razgovaralo o eventualnoj nagodbi? Djelomicna uvjetna osuda znaci da se neki period treba provesti "iza resetaka"? Kako je rijec o priznanju te nema negiranja, koliko ce otprilike trajaci proces? Takoder, u radnom sam odnosu cijelo vrijeme, nema ponavljanja kaz. djela, znaci li to ista? Zahvaljujem unaprijed. Lp
 2. dtr0501

  Molim savjet/pomoc

  Hvala Vam na ovako iscrpnom odgovoru. Inace, ostecenih strana nema jer je dug u potpunosti podmiren ali su odlucili podignuti kaznenu prijavu zbog uzimanja novca te krivotvorenje isprave. Nisam nikada kaznjavan te idem kod odvjetnika kako bi sastavili prigovor odnosno zatrazili razgovor sa ZDO.Inace, bio sam u prostorijama PU i dao iskaz. Hvala jos jednom na odgovoru. Lp.
 3. dtr0501

  Molim savjet/pomoc

  Sto mislite s obzirom da nemam kazni mogu li ici na uvjetnu?
 4. Pozdrav, molim savjet. Iz DORHa mi je dosla obavijest o pocetku istrage te mogucnosti zalbe. Radi se o stjecanju koristi(materijalne) i krivotvorenje sluzbene isprave. Cifra je cca. 270 000kn. Nikada do sad nisam kaznjavan. Bio sam na uvidu u pisarnicu i razlika u iznosu u dokumentu o istrazi te placenom racunu je 100 000kn. Sto da radim?
×
×
 • Napravi novi...