Jump to content

White Walter

Korisnik
 • Broj objava

  11
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O White Walter

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Lijep pozdrav svima, zna li itko što je sa komisijama, vijeće vještaka kako se gospoda nazivaju, rade li svoj posao. Bio sam u 9 mjesecu prosle godine na prvostupanjskoj, ZG, Mihanovićeva,sada je tamo i prvostupanjska i drugostupanjska, dok ne dobijemo u ministarstvu svoje vjestake, a rješenja još nema. Slao sam nekoliko mail upita nema odgovora, zvao na telefon, pozivni 01 znači Zagreb, javi se šalteruša u Osijeku, koja naravno nema pojma? Ili čekaju da svi umremo ili izvrsimo suicid. Hvala.
 2. Hvala na odgovoru i još ću u svakom slučaju razgovarati sa svojim dr. opće prakse po pitanju bolovanja.
 3. Jesu li Vam pojasnili iz kojeg razloga ne možete imati 100% bolovanje? Kako sam gore naveo u prvom postu radim u privatnom sektoru.
 4. Pozdrav svima, ako netko ima iskustva molio bih da odgovori, radi se o slijedećem našao sam podatak na stranicama HZZO: Privremena nesposobnost za rad zbog rane, ozljede ili bolesti koja je neposredna posljedica sudjelovanja u Domovinskom ratu Naknada plaće iznosi 100% od osnovice za naknadu, a obračunava ju i isplaćuje HZZO na teret Državnog proračuna. S obzirom da je vijeće vještaka kako prvostupanjska,drugostupanjska i ponovljena drugostupanjska na žalbu ocijenilo moju bolest citiram: "U postupku revizije Vijeće vještaka suglasno je da je PTSP u uzročno-posljedičnoj vezi s sud
 5. Upravo tako meni su rekli diskontinuitet liječenja a kada sam im pokušao objasniti zašto je tome tako nisu niti poslušali. Pokušat ću sa pogoršanjem ako bude sve ok. Lijep pozdrav.
 6. Zahvaljujem ti se puno na odgovoru i svako dobro ti želim.
 7. Na žalost nisam se pozvao na taj članak nisam bio upućen u mogućnosti istog Iako sam naveo svoj status u žalbi i zahtjevu i u uredu državne uprave prilikom predavanja zahtjeva referentice su mi rekle da će mi to biti olakotna činjenica koju će uvažiti ali kako sam i naveo u komisiji bahato i bezobrazno su se odnosili prema meni. U nalazu i mišljenju vijeća vještaka lijepo piše pristupio obrani republike Hrvatske prije 18-e godine. Ne znam zašto to nisu uvažili. Hvala Vam na odgovoru.
 8. Otvaram novu temu vezano za podnošenje zahtjeva za RVI po bolestima vezanim za domovinski rat. Radi se o slijedećem, imam dijagnozu PTSP 43.1 iz 2009 godine koja mi je dijagnosticirana nakon famoznog Jadrankinog zakona 2005. Maloljetni sam dragovoljac domovinskog rata sa 1405 dana borbenog sektora specijalne policije. S obzirom da je vlada izglasala novi zakon vidim priliku za stjecanjem statusa, podnosim liječničke papire na osnovu PTSP i bolesti koje su u uzročno posljedičnoj vezi sa istim to su aritmija ,hipertenzija, postprandijalna glukoza te dermatitis koji flukturira sa crvenilom po ruk
 9. Zato Mi moramo imati svoju matricu na slijdećim izborima!!!
 10. Lijep pozdrav svima na forumu, posebice članovima ovog podforuma. Imam pitanje ako tko zna odgovor neka ga prikvači, zanima me ima li i u kojoj formi, obliku, stavci maloljetnih dragovoljaca domovinskog rata u novom zakonu o Hrvatskim braniteljima? Hvala.
×
×
 • Napravi novi...