Jump to content

White Walter

Korisnik
 • Broj objava

  10
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O White Walter

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Hvala na odgovoru i još ću u svakom slučaju razgovarati sa svojim dr. opće prakse po pitanju bolovanja.
 2. Jesu li Vam pojasnili iz kojeg razloga ne možete imati 100% bolovanje? Kako sam gore naveo u prvom postu radim u privatnom sektoru.
 3. Pozdrav svima, ako netko ima iskustva molio bih da odgovori, radi se o slijedećem našao sam podatak na stranicama HZZO: Privremena nesposobnost za rad zbog rane, ozljede ili bolesti koja je neposredna posljedica sudjelovanja u Domovinskom ratu Naknada plaće iznosi 100% od osnovice za naknadu, a obračunava ju i isplaćuje HZZO na teret Državnog proračuna. S obzirom da je vijeće vještaka kako prvostupanjska,drugostupanjska i ponovljena drugostupanjska na žalbu ocijenilo moju bolest citiram: "U postupku revizije Vijeće vještaka suglasno je da je PTSP u uzročno-posljedičnoj vezi s sudioništvom u obrani suvereniteta RH" Cilj mi je otvarati bolovanje i hospitalizacija na dnevnoj bazi zasad. Pitanje koliko bi to sve skupa vremenski trajalo i ima li ograničenja na bolovanje nešto poput pravilnika o rokovima najduljeg trajanja bolovanja tražio sam na net-u ali nisam pronašao taj podatak, vjerojatno ga nema. Hvala, molim iskustva.
 4. Upravo tako meni su rekli diskontinuitet liječenja a kada sam im pokušao objasniti zašto je tome tako nisu niti poslušali. Pokušat ću sa pogoršanjem ako bude sve ok. Lijep pozdrav.
 5. Zahvaljujem ti se puno na odgovoru i svako dobro ti želim.
 6. Na žalost nisam se pozvao na taj članak nisam bio upućen u mogućnosti istog Iako sam naveo svoj status u žalbi i zahtjevu i u uredu državne uprave prilikom predavanja zahtjeva referentice su mi rekle da će mi to biti olakotna činjenica koju će uvažiti ali kako sam i naveo u komisiji bahato i bezobrazno su se odnosili prema meni. U nalazu i mišljenju vijeća vještaka lijepo piše pristupio obrani republike Hrvatske prije 18-e godine. Ne znam zašto to nisu uvažili. Hvala Vam na odgovoru.
 7. Otvaram novu temu vezano za podnošenje zahtjeva za RVI po bolestima vezanim za domovinski rat. Radi se o slijedećem, imam dijagnozu PTSP 43.1 iz 2009 godine koja mi je dijagnosticirana nakon famoznog Jadrankinog zakona 2005. Maloljetni sam dragovoljac domovinskog rata sa 1405 dana borbenog sektora specijalne policije. S obzirom da je vlada izglasala novi zakon vidim priliku za stjecanjem statusa, podnosim liječničke papire na osnovu PTSP i bolesti koje su u uzročno posljedičnoj vezi sa istim to su aritmija ,hipertenzija, postprandijalna glukoza te dermatitis koji flukturira sa crvenilom po rukama i otjecanjem lica i kapaka barem tako struka kaže ali ne i vijeće vještaka kojima te bolesti nemaju uzročno posljedičnu vezu sa učešćem u ratu. Prolazim predkomisiju koja potvrđuje postojanje PTSP isto tako i prvostupanjska u Tvrtkovoj i drugostupanjska u Mihanovićevoj koji su uzgred rečeno bahati , bešćutni na kraju i bezobrazni. Svi ocjenjuju PTSP <20% lakši oblik u međuvremenu obavljam psiho test kojem je rezultat kronificirani PTSP i dijagnozu F62.0. Sa svim nalazima podnosim žalbu i uz poziv odlazim opet na drugostupanjsku gdje su vještaci opet arogantni i bahati te odbijaju moju žalbu. Moj doktor opće prakse i psihijatar uz psihologa su iznimno zgroženi odlukama istih.Napominjem da sam svo vrijeme zaposlen u privatnom sektoru. Moje pitanje je što dalje ? Molim za savjet i konstruktivne odgovore.Ići sa tužbom ili koliko znam opcija je i pogoršanje bolesti nakon što rješenje postane pravomoćno pa za 6 mjeseci mogućnost pogoršanja. Hvala.
 8. Zato Mi moramo imati svoju matricu na slijdećim izborima!!!
 9. Lijep pozdrav svima na forumu, posebice članovima ovog podforuma. Imam pitanje ako tko zna odgovor neka ga prikvači, zanima me ima li i u kojoj formi, obliku, stavci maloljetnih dragovoljaca domovinskog rata u novom zakonu o Hrvatskim braniteljima? Hvala.
×
×
 • Napravi novi...