Jump to content

AnaEna

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. AnaEna

  skrbnistvo

  Pozdrav. Namjeravam podnijeti zahtjev za rastavu braka. Imamo dijete od godinu dana. Zanima me, ako se ne budemo mogli dogovoriti oko viđanja djeteta, a s obzirom da se radi o tako malom djetetu znate li mozda kakvi su inace prijedlozi suda kad je viđanje u pitanju? I je li uz moju prisutnost ili bez nje?
 2. AnaEna

  Rastava

  A s obzirom da se radi o tako malom djetetu znate li mozda kakvi su inace prijedlozi suda kad je viđanje u pitanju? I je li uz moju prisutnost ili bez nje?
 3. AnaEna

  Rastava

  Pozdrav.. U braku sam godinu dana i zelim pokrenuti zahtjev za rastavu braka. Imam i maloljetno dijete od godinu dana. Kako jos uvijek zivim sa suprogom (uskoro bivšim) zanima me hoće li to biti problem na Centru i mogu li zbog toga imati problema sa skrbništvom? Naravno, kao svaka majka zelim da dijete ide samom. Inace, stalno sam zaposlena, nikad kaznjavana, nikad problema s porocima. Isto tako me zanima ako se s ocem ne budem mogla dogovoriti oko viđanja dijeteta, kakvu odluku sud donese o tome i koliko cijeli taj proces rastave traje?
×
×
 • Napravi novi...