Jump to content

damir-zg

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Sviđa mi se
    damir-zg je reagirao na Ruby_Danderfluff u Video nadzor u stambenoj zgradi bez pristanka stanara   
    Ista može činiti sve što joj dopusti suvlasnik koji je vlasnik tog prostora (ali generalno, nema prava zadirati u privatnost drugih građana, posebno suvlasnika zgrade, te maloljetne djece). Po mom mišljenju, treba se obratiti Gradu Zagrebu i MUP-u.
  2. Sviđa mi se
    damir-zg je reagirao na MsBourne u Video nadzor u stambenoj zgradi bez pristanka stanara   
    Jedan potpis ne znaci nista jer je potrebna suglasnost 2/3 suvlasnika. Sve informacije su trebale biti dostavljene putem predstavnika stanara, odnosno na oglasnoj ploci zgrade ili najmanje na stranicama pravne osobe koja provodi obradu podataka, kao i kontakte vezane za ostvarivanje prava na zastitu podataka. Dakle ako doticna ima tvrtku (bez obzira sto i stanuje u istom prostoru) pogledajte da li na stranicama tvrtke ima nesto objavljeno (sto je opet ne opravdava od drugih prekrsaja).
  3. Sviđa mi se
    damir-zg je reagirao na MsBourne u Video nadzor u stambenoj zgradi bez pristanka stanara   
    Uz ovo sto je Ruby navela, prijava ide i na AZOP obavezno. Legitimni interes korisnika gradskog prostora nije veci od legitimnog interesa stanara i ostalih obuhvacenim u perimetru nadzora, uz nepostivanje zakonskih propisa koji uređuju oblik i nacin postavljanja videonadzora (suglasnost, obavijest, tehnicka dokumentacija, oznake itd.).
  4. Sviđa mi se
    damir-zg je dobio reakciju od Borbena7 u Zastara na ovrhu i osobni stečaj   
    Hvala Vam što ste mi pomogli da razjasnim/o ovaj slučaj.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija