Jump to content

mamazabrinuta

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O mamazabrinuta

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Poštovana, najljepše Vam se zahvaljujem. Hvala Vam na svim ovim konkretnim i korisnim zahtjevima.
 2. Poštovana, Zahvaljujem. Presuda je pisana na 23 stranice. Postoji li mogućnost da tražim sud da mi izdvoji samo dio sa iznosima koja on duguje da ne šaljem svima sve ove podatke koji su privatne naravi, a najvećim dijelom tiču se našeg djeteta? Hvala!
 3. Zahvaljujem na odgovoru. Otac živi u Rijeci - mislim da čak nikada niti ne odjavi prebivalište kako mu se ne bi ušlo u trag gdje radi. U RH nema imovinu na sebi - ima svoj stan etažu kuće koja je na njegovim roditeljima u vlasništvu i tamo sada živi njegova nova nevjenčana supruga sa njegovim novim djetetom. Za uređenje toga stana bio je i otplaćivao gotovinski kredit dok smo bili još u braku, On povremeno dolazi u RH, ali se ne javlja djetetu. Na sebi nema ništa prepisano. Možda ako je naslijedio neku zemlju u Dalmaciji. Jedno vrijeme je plovio, pretpostavljam da i dalje plovi, ali na stranoj kompaniji ako ovdje u RH nema računa za naplatu. Navodno plovi po 5 mjeseci i onda je ovdje 3 mjeseca po priči nekih ljudi koji ga sreću. Predmet za ovrhu mislim da nemam jer on izričito na to pazi. U zvanju je napredovao i dobro zarađuje.
 4. Poštovani, sudskom presudom bivšem suprugu,, ocu moga djeteta određena je zaostala alimentacija koju je bio dužan platiti prema sudskoj predudi prije više od godinu dana. Nije uplatio ništa, ali CZSS smatra olakotnim što uplaćuje mjesečne iznose alimentacije određene presudom i nemaju saznanja kako bi oni tu dalje mogli pomoći budući on po njihovom uplaćuje sada alimentaciju. Budući da je kamata duga zaostalih neplaćenih alimentacija sada već premašila glavnicu, a na FINI mi je vraćen ovršni zahtjev uz izjavu da moj Ex suprug u RH nema računa na kojima bi se mogla izvršiti naplata. Meni je nepoznato gdje on sada radi, ali i prije je radio po inozemstvu. Skr iva podatke o sebi i svome poslu. Djetetu se ne javlja i ne viđa ga. 1. Zanima me kome se mogu obratiti i s kojim zahtjevom za naplatu zaostale alimentacije. 2. Negdje sam pročitala da kamate na zaostala plaćanja teku samo 3 godine od presude i da se tada poništavaju. Je li to istina? 3. Ako je presuda u pojedinim točkama donesena 2018. godine za dugove zaostale alimentacije za pojedine točke iz zahtjeva do kada teče kamata i do kada se može potraživati dugovanje od bivšeg supruga? Hvala najljepša.
×
×
 • Napravi novi...