Jump to content

bruce_lee

Korisnik
  • Broj objava

    1
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Hvala
    bruce_lee je reagirao na Spitfire u Objekt za robinzonski smještaj   
    Točno je da su se svi pravilnici mijenjali 2016, pa tako i Pravilnik o razvrstavanju i kategorizaciji ugostiteljskih objekata iz skupine ostali ugostiteljski objekti za smještaj gdje je što se tiče Objekta za robizonski smještaj uglavnom ostalo sve isto.
    Ovo što vi spominjete je novina određena Pravilnikom o razvrstavanju i kategorizaciji objekata u kojima se pružaju ugostiteljske usluge na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu koja je nazvana Kamp odmorište-robinzonski smještaj, zadnjim izmjenama (NN 120/19) preimenovano također u objekt za robinzonski smještaj, prema pravilima koja se utvrđuju za OPG, Zakonom o ugostiteljskoj djelatnosti određeno s ukupno najviše do 10 smještajnih jedinica (kamp mjesto=tri gosta).
    A za što je točno i kako određeno valjalo bi proučiti sve spomenute pravilnike, pa i Pravilnik o razvrstavanju i kategorizaciji objekata u kojima se pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu, kao i odredbe PP JLS i druge akte kojima se određuju prostori za kampove i prostori za kampiranje izvan kampova te što se na tim mjestima može postavljati i eventualno graditi.
  2. Hvala
    bruce_lee je reagirao na Spitfire u Objekt za robinzonski smještaj   
    Ugostiteljsko-turističke T3
  3. Hvala
    bruce_lee je reagirao na Spitfire u Objekt za robinzonski smještaj   
    http://www.mint.hr/UserDocsImages/nn-84-05-Pravilnik-razvrst-kampovi.htm
     
    čl. 3, 16, 17, posebno 50, 56, 57
  4. Hvala
    bruce_lee je reagirao na frenki zg u Objekt za robinzonski smještaj   
    Vi podliježete pod vrstu usluge ,,,kamp usluga,,,,i sve ono što nudite mora biti odobreno od mjerodavnih institucija ! dali je to robinzonski ili nudistički kamp, to je igra u nazivima kvalificiranja. Ali, postoje razne vrsre olakšica koje ovise o infrastrukturi,a najviše ovise o lokalnoj upravi , to jest mjestu gdje djelatnost planirate registrirati, područja od posebne državne skrbi ,itd. to je turizam, i to je nedvojbeno, dvojbeno je samo to, šta vi nudite gostu u tom kampu ? ako recimo nudite samo improvizirani objekat za spavanje je jeno, a ako nudite smještaj za kap vozilo ili šator to je več drugo.
    POSAVJETUJTE SE U TURISTIČKOJ ZAJEDNICI U MJESTU GDJE MISLITE OBAVLJATI DJELATNOST ! NP, OVO JE LAIČKI ODGOVOR !
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija