Jump to content

frenki zg

Korisnik
 • Broj objava

  1133
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  14

frenki zg je zadnji put osvojio dan srpanj 26

frenki zg objavljuje sadržaj koji drugi korisnici cijene!

8 pratitelja

O frenki zg

 • Status
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

4526 pregleda profila
 1. Ako možete malo opširnije opišite situaciju, jer se po mom mišljenju ovdje radi o dvije zasebne pravne radnje, koja se svaka zasebno rješavaju. Kupoprodajni ugovor je jedna zasebna radnja, a brisanje tereta banke putem bankovnog očitovanja je zasebna radnja.
 2. Obratite se Uredu državne uprave u vašoj županiji i zatražite sve odgovore.
 3. Ništa drastično jer nema u sistemu kopije tog računa, ali to morate što hitnije otkloniti.
 4. Neka ga slobodno stavi na banku, nikakav prekršaj time ne čini. Neće morati platiti nikakav porez prilikom polaganja istog u banku.
 5. Zdravstvene ustanove kao i domovi za zbrinjavanje starijih osoba ne spadaju pod Trgovačka društva.
 6. Mora te otvoriti Obrt ili Firmu koja u svom registru ima šifru kojom je istoj odobreno da se bavi Otkupom od fizičkih osoba - sad se postavlja pitanje, čega ? Firme su se nekad bavile otkupom, šumskih plodova, biljaka za čajeve, poljoprivredne proizvode, svinje, goveda, puževe, itd. Postoje gotovinske isplatnice, sa kojim pravdaju podignuti novac sa računa firme. To je nekad bilo uobičajeno, i većinom su se time bavile razne Zadruge, koju je bilo jednostavno otvoriti. Za otvaranje zadruge trebale su minimalno 3, sad 7 osoba, ali to je manji problem, ovdje je naj veći i jedini p
 7. Dali posjedujete Sporazum o van - sudskoj nagodbi ?
 8. Ako ste se uredno dopisom ili putem e - pošte obratili Odvjetničkoj komori, ista vam mora odgovoriti. Od odvjetničke komore se , npr. - ne traže sporni novac, ili slično, već da vas izvijesti dali određeni odvjetnik pravilno postupa u određenom postupku, za koji je angažiran.
 9. Koliko sam u međuvremenu uspio saznati, u Zagrebu postoji samo par salona koji se uz šišanje bave i Vlasuljarstvom, od Otkupljene Kose rade Perike i Extenzije, ali je to još na nivou Manifakture. Veliki otkupljivači Kose su Rusi, Kina i Indija, u kojoj šišanje kose na nulu, rade iz određenih vjerskih običaja. Otkup kose, koliko sam uspio saznati iz jednog Novinarskog članka je jako specifičan, složeniji po meni i od otkupa Dijamanata jer imaju veliku ,,tabelu,, na osnovu koje je 100.g. jedne kose 5 puta skuplje od 100.g. druge kose i uz to, postoji kao neka vrsta Raritetne kose, koja u otk
 10. Vaš Odvjetnik bi trebao reagirati, vezano uz izuzimanje i sudsko prihvaćanje vaše liječničke dokumentacije, kao LEGALAN dokaz. Što vrijedi za snimanje , isti odgovor i za slikanje. Sud navedene mjere može odrediti za sva djela, koja se gone po službenoj dužnosti - NIKAD u privatnim tužbama. Vi, očito nema te Odvjetnika, razmislite o tome.
 11. U redu je. Dali ste se obratili Sucu, koji vam je rekao, da čekate novi poziv ?
 12. Dali ste mu zaprijetili prijavom odvjetničkoj komori. ?
 13. Nije problem kako to legalno raditi, Otkup, priprema, pranje, pakovanje i kod nas i baviti se Uvozom. Problem je u pitanju : Šta je Kosa ? Ako znate pravni termin na to pitanje, ostalo nije problem. Inače, to je unosan posao jer je velika razlika u kvaliteti,, cijeni i potražnji npr. Extenzija od umjetne ili prave Kose. Vjerojatno da Dermatolog može dati odgovor na postavljeno pitanje. Kad budem imao odgovor, šta je Kosa (proizvod ? - otpad ? medecinski otpad .? ) ja vam mogu napisati odgovor, koji vas zanima.
 14. 1. Dali netko, nekoga snima bilo gdje, to zna samo onaj tko to radi i eventualno Osoba koja je predmet snimanja, ako to i uoči (s obzirom da znate, da je to u praksi moguće uraditi, a da vi možete samo sumnjati ali, teško i dokazati ) ako vas je netko (ne ovlašteno ) snimao, bilo kojim uređajem, navedeni snimak, ne da ne može biti dokaz na sudu, već može biti kazneno djelo, za onog tko je to neovlašteno uradio. 2. Snimak nadzorne kamere u bilo kojem objektu ( svaki objekat koji ima nadzorne kamere, mora na vidnom mjestu staviti oznaku, da je isti pod video nadzorom, u suprotnom, ako g
 15. To je javna površina, koja je namijenjena određenom PROMETU : Vozila - bicikala - pješaka ali, naglašeno - prometu, ne i zaustavljanju ili parkiranju. .................. Ako ta površina u katastru, ima naziv : javna površina (javno dobro ) za opću upotrebu - Može.
×
×
 • Napravi novi...