Jump to content

frenki zg

Korisnik
 • Broj objava

  1327
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  16

frenki zg je zadnji put osvojio dan listopad 11

frenki zg objavljuje sadržaj koji drugi korisnici cijene!

9 pratitelja

O frenki zg

 • Status
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

5168 pregleda profila
 1. Smije - ali u dozvoljenoj mjeri - kao podsjetnik i vodić , datumi , imena osoba i sl.
 2. Morate imati registriran poslovni subjekt. Poslovni prostor + fiskalnu kasu.
 3. Po zakonu je dužna. ali u zagradi se može napisati cijena i u drugoj valuti. Uskoro će se Kuna zamijeniti za Euro i biti će jednostavnije.
 4. Ne. Vi ste njemu proslijedili njegovu osobnu poruku. Osim ako je u prepisci bilo određenih ,, ucjena,, s vaše strane.
 5. Predugo je za pisati, ima puno varijacija - evo link e - porezna, vezano uz poreze neprofitnih Udruga. https://gov.hr/hr/udruge-u-poreznom-i-carinskom-sustavu/596
 6. Točno - mora u bilo kojoj banci koja ima sjedište u Hrvatskoj.-u istoj može imati i kunski i devizni račun.
 7. To im je dozvoljen. - njihove ovlasti su dosta proširene. Carinska inspekcija vas može zaustaviti bilo gdje u prometu i pregledati vozilo. ( zamislite, na graničnom prelatu- vozač zatraži od carinika - sudski nalog za pretres kabine kamiona.. - jer, kao tu nema ,, robe ,,)
 8. Ako niste potpisali i preuzeli, vjerojatno če vam poslati ponovo .
 9. Provjerite na sudskom registru tko je pokrenuo stečaj. - ali vjerojatno trg. sud na prijedlog fine. To je friško, dobit će te poziv od trg. suda da podnesete - prokazni popis imovine - kupite u N.N. Popunite i predate u trg. sud - nebitno ako firma nema ništa - to nemojte zaboraviti predati kad dobijete poziv.
 10. Ništa od toga - jedno vrijeme su bili Bilbordi sa reklamom - prelaskom u našu banku dobivate - bonus - 1.000.kn. Ali je to brzo uklonjeno. Držite se svoje banke sa kojom već radite, vaše uspješno poslovanje i vrijeme radi za vas.
 11. Napisali ste da je firma u Stečaju. Od kojeg datuma i tko je pokrenuo stečaj.
 12. Izvinjavam se - Moja greška. Kad imate srodno KV zanimanje - (npr - bravar ) majstorski ispit nije potreban. Ugostiteljstvo nije ni blizu onome čime bi se bavili u slobodnom obrtu.
 13. Za Slobodni obrt nije potreban majstorski ispit. Ne zove se telefonom, već se otiđe osobno kod referenta u uredu za gospodarstvo. Odakle ste sigurni koga su vas spojili na centrali.
 14. Ured za gospodarstvo pri vašoj županiji.
×
×
 • Napravi novi...