Jump to content

frenki zg

Korisnik
 • Broj objava

  746
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  10

frenki zg je zadnji put osvojio dan srpanj 23

frenki zg objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

3 pratitelja

O frenki zg

 • Rang
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

3306 pregleda profila
 1. To, je onda, druga stvar - Sretno sa Sudskim postupkom.
 2. Djelatnost - Izviđenje radova sa Rigipsom- ne treba vam Stručna sprema ( za sada )
 3. Nakon 10.g. ne vidim potrebu za time, ako ste učinili neki prekršaj, prije 10.g. a, niste sankcionirani, to spada u Zastaru, i u Stečeno Stanje.
 4. Ništa Više - čak ni to.
 5. Vaša Firma - vaše odluke .
 6. Kad Firmu, prijavite Poreznom Uredu, koji pokriva Sjedište Firme, - dobit će te - Euro Broj - to je neka nova stavka, ali, nisam siguran, dali vam to treba, ako ne mislite početi odmah raditi - nazovite ispostavu porezne uprave, kojoj po Sjedištu, pripada vaša Firma, i pitaj te - ja sam išao, u Poreznu, po taj Broj, jer su mi ga tražili u Knjigovodstvenom Servisu, sa kojim sam sklopio Ugovor, o vođenju Poslovnih Knjiga.
 7. Ako je Banka - Kreditor ( vjerovatno - HBOR ) , otpisao navedeni kredit, prije Stečajnog postupka, to potraživanje, od strane Banke - ili dugovanje Firme više ne postoji - Naravno, ako postoji pisano riješenje, o otpisu -( Potraživanja ) Kredita.
 8. Ostavi te u moj pretinac - privatne poruke - e.mail - za kontakt. Poz.
 9. Vas Sin, bi morao podnjeti Tužbu, protiv - Vas, kao Direktora - Stećajnog Upravitelja i Credo - Banku, , kao posrednika - s dokazom, da je Potraživanje po Kreditu, Ništavno, - po odluci Kreditora, o otpisu Potraživanja po navedenom Kreditu. Naravno, ako se sve poklapa - vremenski - što znači, da u vrijeme pokretanja Stečaja - Firma nije imala Dugovanje po navedenom Kreditu - jer je isti - Otpisan prije pokretanja Stečajnog postupka - tu bi, uz Dokumentaciju o Otpisu Kredita, trebao ubacti, kao Svjedoka - određenu Osobu iz - Banke Kreditora - mislim, da ima smisla, ali, ponavljam - sve treba
 10. Raskid Ugovora o prijenosu poslovnog udjela, ima pravo, samo - Prenositelj - znači, vaša Teta. Provjeri te, kod bilježnika kod kojeg je rađen prijenos, - dali je izdato novo riješenje, o promjeni vlasništva ? Možda još nije izdato - u tom slučaju postoji vremenski rok za žalbu - pa bi kroz istu mogli tražiti poništenje ugovora.
 11. Ovo su, česta pitanja - jer smatraju, da se radi o - dvostrukoj naplati - što zakonom nije dozvoljeno - vjerovnik, , ako ide na ovrhu računa - istovremeno ne može i na imovinu, tek kad povuče zahtjev za ovrhom računa, može iči na ovrhu - Imovine. Ali, ponta je u tome, da je Zadužnica Pravne osobe, jedno, a zadužnica, na Osobno ime - kao Fizičke osobe, drugo. Tako, da vjerovnik ima na izboru, više načina naplate - u isto vrijeme - npr. - na Osobnu imovinu Vlasnika firme i na račun Firme, ili , obratno - kad se realizira neki kredit, mnogi nisu ni svjesni, šta su sve potpisali, kao garanciju
 12. 1. Dvostruka ili paralelna naplata - na Sredstva na računu i Imovine Pravne osobe - nije dozvoljena., ali, ako Osnivač ili Direktor, potpiše Zadužnicu, ili bilo koje sredstvo garancije, u svoje Ime - tada je navedeno - dopušteno - jer se radi o 2 Subjekta - Pravni i Fizički. 2. Otpisani krediti, koji su dati Pravnim ili Fizičkim Osobama, sa kojim su kupljena određena sredstva za rad i vode se kao imovina firme - ista Stečajni upravitelj može dati na prodaju. 3. Obratiti se Sudu , sa zahtjevom - Privremena mjera zabrane Prodaje raspolaganja određenom imovinom. ali, za takav ,,potez,,
 13. Mogao bi imati problem, - ako je potpisao ugovor o subvenciji za - samozapošljavanje - Trebao bi se obratiti Policiji - ako je imovina koju je suvlasnik odnesao, zajednički kupljena. Niste napisali, tko je - direktor - to je bitno, radi odgovornosti poslovanja, firme. Ako, vaš sin nije direktor - onda neka povede računa - o gore napisanom.
 14. Da ste ovako, potpunije, razjasnili svoju situaciju, u samom, >startu< nebih vam postavio - pitanje, već bi dobili odgovor. Ali, Kolege su tu, i dobili ste zadovoljavajući odgovor.
×
×
 • Napravi novi...