Jump to content

CrniToma

Korisnik
 • Broj objava

  65
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  1

CrniToma je zadnji put osvojio dan srpanj 5

CrniToma objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O CrniToma

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. To sto dijete boravi kod oca 3 vikenda s majkom jedan, roditelji su se sami dogovorili, to i nije bila rasprava od strana pokretacice ove teme. Pokrecete rat koji ne postoji,tema uopce nije bila da li otac vodi djete u vrtic ili provodi vrijeme s njim dok djete treba biti u vrticu,vec da li je to 2 puta u tjednu ili 2dana u komadu. Svima je jasno da djete otac vodi u vrtic ujutro,osim vama i da djete ne boravi kod oca sutradan do 23,59. Mislim da to nebi nikom nirmalnom palo na pamet da na taj nacin iscitava presudu,niti je to bila zamisao suca koji je napisao presudu. U najboljem interesu djeteta je da djete boravi priblizno jednako sa oba roditelja.jer svako djete je polq mamam,pola tata,svidalo se to Vama ili ne.
 2. Pise da ga otac vraca sutra dan u vrtic,a zna se kada pocinje vrtic ili na adresu majke se odnosi u slucaju da nema vrtica toga dana,sta je logicno i jednostavno. Ne razumjem sto je tu vama uopce sporno. Recenica u presudi je vrlo jednostavno napisana osobi koja ne zeli komplicirari i traziti dlaku u jajetu, osobe koje vole komplicirat sta god pisalo u presudi ce izokrenit sve kako bi zakomplicirali. Prema ovim vasim tezama, pod stavkom vidanja djeteta u sudskoj presudi umjesto par recenica trebalo bi naposati 1000 stranica, i opet nebih obuhvatilo sve situacije u zivotu. Na kraju krajeva dobronamjerni roditelji se dogovaraju,a ne drzu se kao pojan plota rijeci na papiru,koji tada svaku rijec tumace onako kako njima u tom trenutku odgovara. Presuda je super napisana i vjerovatno je bila dogovor roditelja, dijete priblizno jednako boravi sa oba roditelja,sto je bas ljepo i napravljeno u najboljem interesu djeteta.
 3. Svaka cast,lijepo napisano.
 4. Slazem se..rat svakako nije dobar za djete.bilo bi najbolje postici kakve takve dogovore roditelja.
 5. a tko je donio odluku kojeg roditelja djete vise treba? Besmislica... djete treba oba roditelja, djetetu je tesko ako je bez oca ili majke,nebitno...zato se potrudite svim silama da djetetu ne ogranicavate drugig roditelja...ako to djete volite..jer djete voli oba roditelja jednako.
 6. A mozete li vi navesti 100 linkova gdje je znanstveno dokazano da je dobro za djete, da je iscupano iz doma gdje je zivjelo sa majkom i ocem, i nastavi provoditi 99posto vremena sa majkom , a sa ocem provodi 2 tjedno po par sati, i navesti istrazivanja da nije dobro za djete da boravi kod oba roditelja. Jer je djete prije rastave zivjelo sa oba roditelja. I ubog cega se uopce borite za tezu da djete treba sto je manje moguce boraviti sa drugim roditelkem,nebitno da li je to majka ili otac. Ne shvacam vasa razmisljanja da za djete nije dobro da ima na raspolagannu oba roditelja u jednakiom vremenu bez obzira sto zive na razlicitim adresama. Djete rastavljenih roditelja moze imati i dva doma,sto ima u tome negativno.brigu,paznju i ljubav oba roditelja u jednakom obujmu i vremenu.
 7. To se zove otudenje od roditelja s kojim ne zivi.sto na djete ostavlja velike posljedice u daljnjem zivotu.
 8. ako su roditelji zivjeli zajedno sa djetetom prije rastave ,zasto je jedna noc kod tate previse vremena je odvojeno od mame,a kad spava 6 noci kod mame,se ne kaze da je previse odvojeno od tate. Za najbolji razvoj djeteta je dokazano da u slucaju rastavljenih roditelja djete boravi jednako kod oba roditelja. Djete ima pravo na oba roditelja.
 9. Mislim da pise da otac djete vraca u vrtic, a vrtic sigurno ne pocinje sutra dan u 23:59h, vrtic sigurno pocinje sutra dan u 8:00h , sto onda teza od vasem tumacenju da je to dva dana pada u vodu.
 10. Presuda je super zamisljena da djete provodi jednako vrijeme sa oba roditelja, svaka cast ,na tome neznam da li je bio dogovor roditelja ili odluka suda. Ali je nespretno napisana pa onaj ko zeli zezati moze je tumaciti na dva nacina,ijako je sasvim logicno da dva dana u tjednu znace dva dana u tjednu,npr. Pon.i cetvrtak ili neki dani koji vam odgovaraju.
 11. Da li pojam škoski praznici počinju od dana i sata ,zadnji dan nastave ili od dana poslje nastave.
 12. CrniToma

  Vrtic

  pisanje czss je rezultiralo da sam danas dobio odgovor od njih da ce nam odrediti nadzor..pa cemo vidit sta ce to donjeti
 13. p.s.zbog ovakve situacije i posanja czss, nakon x dana czss mi je odg.da cemo dobiti nadzor, jel to pozitivno ili ne pokazat ce vrijeme
 14. Djete nije ni blizu nekog Pele.a-:) samo voli trenirat nogomet. To bi trebalo biti dovoljno da se djetetu omoguci da ide na treninga,ali jasno je i meni da to nece biti dovoljno sudu.
 15. . Nije se promjenio interes djece za treniranjem, nego su se promjenili termini treniga, te trening nije vise u terminima kada su djeca kod oca.
×
×
 • Napravi novi...