Jump to content

soopica

Korisnik
 • Broj objava

  9
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O soopica

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. OK... Još malo preciznije. Odlukom poslodavca do kraja otkaznog roka sam doma, uz napomenu poslodavca da ako bude potrebno da će ma zvati nazad na posao. To mi je jasno. Ono kaj mene zanima je ako mene poslodavac zove nazad na posao da li se onda taj otkazni rok produžuje, a ako nastavim raditi da li radim po starom ugovoru, odnosno da li mi i dalje vrijedi ugovor na neodređeno?
 2. Firma mi je zbog korona situacije odlučila dati otkaz ugovora na neodređeno. Sve je po pravilima - otkazni rok od dva i pol mjeseca i otpremnina, uz mogućnost da ako se u to vrijeme posao stabilizira povratka na radno mjesto. Ugovor mi istječe 15.07., pa me zanima, ako me npr. pozovu da se vratim 14.07. da li ja nastavljam raditi po starom ugovoru (na neodređeno) ili što?
 3. Znači, u ovom slučaju, poslodavac može raditi što hoće bez ikakvih sankcija, iako krši zakon?
 4. Joj da.. Još nešto, ne znam da li ima veze... Poslodavac je primatelj ove pomoći od države od 4000 kn.
 5. Hvala još jednom... I još jedno pitanje: Da li poslodavac može kazneno odgovarati ako ipak odluči isplatiti dio plače direktno ovrhovoditelju?
 6. Jesam... Pokazao sam im te NN. Rekli su da će proučiti i onda me obavijestiti. Referentica za plaće mi je rekla da njoj iz eosa prijete materijalnom odgovornošću, ako neće i dalje uplačivati. Hvala na odgovoru... Btw...
 7. Poštovani, Ja imam "klasičnu" ovrhu (javni bilježnik), i poslodavac mi susteže sa plače. Danas mi poslodavac veli da će on i dalje uplačivati Eosu jer se to kao na njih ne odnosi. Jel' poslodavac time krši zakon (po mojem da)? Kome ga prijaviti? Koje su kazne za poslodavca?
×
×
 • Napravi novi...