Jump to content

Sttina

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Sviđa mi se
    Sttina je dobio reakciju od Borbena7 u Razvod   
    Hvala na savjetima, svima ❤️ .
  2. Sviđa mi se
    Sttina je reagirao na RHEADUBROVNIK u Razvod   
    Ja sam laik , nisam ni  pravnik ni  odvjetnik, ali  sam se zato opekla tijekom  razvoda i dijela koji se tiče bračne diobe. Savjetujem da se dobro  naoružate živcima, najprije upoznate djecu  i  roditelje s Vašom odlukom. Potom nađite dobrog  odvjetnika/odvjetnicu  i  uzmite SVE na što  imate pravo  po  zakonu, nemojte imati  "milosti" i  nemojte se žuriti s odlukama samo  kako  bi  se možda prije riješili  muka. Razvod i  sve što ga prati je jedna trauma kroz  koju  se ne prolazi olako.
    Nemojte pristati  na zajedničkog odvjetnika/-icu radi  smanjenja troškova, već imajte svog i još jedno ponavljam, ne pristajte na bilo  što. Ja sam se opekla i sada žalim što  se nisam savjetovala sa 2 odvjetnika i što  sam pristala na neke uvjete u  bračnoj  diobi koje su  mi  sada totalno  sulude i  neprihvatljive. Željela sam da se tortura što  prije okonča, ali  sada žalim.
    Želim Vam puno  izdržljivosti i  dobre živce i svako  dobro na svakom novom koraku  i  odluci koju  donesete.
  3. Sviđa mi se
    Sttina je dobio reakciju od Borbena7 u Razvod   
    Puno hvala ❤️ ! 
  4. Sviđa mi se
    Sttina je dobio reakciju od Borbena7 u Razvod   
    Znam. Puno hvala na komentaru. Treba mi to. Jedan od razloga zašto stalno ovo odgađan je i jer je moj otac srčani bolesnik i strah me da mu se štagod ne dogodi kad krene ovo sa sudom.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija