Jump to content

Defendipax

Korisnik
 • Broj objava

  12
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Defendipax

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Defendipax

  Jeli legalno.

  Tabla nije skinuta ali taksimetar nije bio uključen. Ne od prijatelja auto
 2. Defendipax

  Jeli legalno.

  DO? Da policija ima uvid u to.
 3. Defendipax

  Jeli legalno.

  Protiv mene. Nezgodno mi je zacrniti preko mobitela.. Uglavnom rješenje da ima 60 dana za napustiti EU. To ako se ne varam osobu čini legalnom, do isteka 60 dana?
 4. Defendipax

  Jeli legalno.

  Ista osoba me angažirala da prebacim čovjeka od autobusnog kolodvora u ZG do Bregane. Rekao je da je osoba legalno u tranzitu. Kada sam stigao na odredište policija je stala baš i usljed legitimacije ispostavilo se da je ilegalno tu jer mu je viza istekla prije 3 dana. Naknadno sam se čuo sa osobom koja me angažirala i veli da je čovjek imao 60 dana za napustiti EU te mi je poslao sliku. Osoba koju sam vozio navodno je i to pokazao policij ali su svejedno podignuli optužnicu. Sada s obzirom da imam problema sa povjerenjem, postoji li kakva mehanika da dobijem presliku dokumenta po broju spisa da verificiram tvrdnje i da mogu za obranu koristiti.
 5. Defendipax

  Jeli legalno.

  Onda bolje da ne čini mi se. Je dobro plačeno samo ne toliko 😁 Još jednom hvala za informacije. Imam još jednu situaciju gdje bih se rado posavjetovao. Da pitam u nastavku ili da novi topic napravim?
 6. Defendipax

  Jeli legalno.

  Ovako,, čovjek mi je ponudio dosta novaca da odem u dučan, kupim hrane i vode i da to dostavim na lokaciju koju on pošalje. Jednom sam prihvatio s obzirom da mi je poslao novac unaprijed. Odredište je bilo u nekom šumarku uz cestu, rekao je da poslikam i pošaljem gdje sam točno ostavio. Uopće pitam za legalnost jer iskreno sumnjam da su u pitanju ilegalni migranti. Znam da je hrana i voda bezazlena ali već sam imao neugodnih iskustava sa policijom zbog migranta. Pa reko bolje da se posavjetujem prije.
 7. Defendipax

  Jeli legalno.

  Puno vam hvala za informacije 👍
 8. Defendipax

  Jeli legalno.

  Otprilike. Nekada samo na odredište trebam ostaviti stvari.
 9. Defendipax

  Jeli legalno.

  Potencionalno dugotrajnij ako je legalno. Na ljekove se odnosi na bruffen, andol i sl. Ne nema takve dozvole
 10. Dobar dan. Osoba me pitala jel bi htio dostaviti hranu, ljekove i sl. Odredište je uz granična područja uz cestu i sl. Sada pitanje je jel ima išta kazneno ili krivično u tome?
×
×
 • Napravi novi...